Amber Gesquiere en Hermes Oostende hielden de volle buit aan zee tegen Charleroi.
Volledig scherm
Amber Gesquiere en Hermes Oostende hielden de volle buit aan zee tegen Charleroi. © VDB

Amber Gesquiere walst met Hermes Oostende over Charleroi: “Vertrouwen getankt richting Limburg”

VOLLEYBAL LIGA VROUWENHermes Rekkenshop Oostende heeft de zware Europese nederlaag van woensdag tegen Limburg doorgespoeld met een klinkende 3-0-zege (25/19, 25/17, 25/15) in de competitie tegen viceleider Charleroi. De kustploeg klimt met drie zeges naast Oudegem en Charleroi naar de tweede plaats in de Liga.

 1. RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterlachen, wel om van te glimlachen”
  TV

  RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterla­chen, wel om van te glimlachen”

  Het ene moment zit u in de middelbare school en ligt de wereld voor u open, het andere bent u de veertig voorbij en hebt u de ene onvervulde droom na de andere tegenslag opgestapeld. Comédienne Bridget Everett kan erover meespreken. In ‘Somebody Somewhere’, te bekijken op Streamz, speelt ze de hoofdrol in een verhaal gebaseerd op haar eigen zoektocht naar vriendschap en vreugde in haar geboortestaat Kansas, waar wervelwinden thuis zijn. Of dit pretentieloze tussendoortje u ook van uw sokken kan blazen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 1. Timothy Derijck (Zulte Waregem) droomde van mooiere terugkeer: “Maar niet dramatiseren, Cercle momenteel met Union sterkste team”

  Timothy Derijck (Zulte Waregem) droomde van mooiere terugkeer: “Maar niet dramatise­ren, Cercle momenteel met Union sterkste team”

  Na drie jaar keerde Timothy Derijck (34) terug naar Zulte Waregem, en op Cercle Brugge werd hij door Simons en De fauw zelfs meteen weer in de basis gedropt. Hoewel de Liedekerkenaar blij was meteen weer 90 minuten te kunnen meedraaien, werd het toch niet de terugkeer waar hij van had gedroomd. “De snelle achterstand deed ons uiteindelijk de das om, maar we mogen dit niet dramatiseren”, oordeelde de ervaren verdediger.