Amar Zouggaghi wringt zich voorbij de defensie van Châtelet.
Volledig scherm
Amar Zouggaghi wringt zich voorbij de defensie van Châtelet. © Gmax

Amar Zouggaghi met FT Antwerpen naar finale play-offs: “Kwalificatie tegen Châtelet is ruim verdiend”

Futsal eerste nationaleVanaf vrijdag staan FT Antwerpen en Halle-Gooik tegenover elkaar in de finale van de play-offs. De Sinjoren leken op papier een zware kluif te hebben aan Châtelet, maar uiteindelijk konden zij in twee wedstrijden afrekenen met de Henegouwers. Na de 5-6-winst in Châtelet volgde dit weekend een duidelijke 7-1-overwinning in eigen huis.

 1. Ook Nathan D’Hulst kan Noah Merre niet stoppen op Gantoise
  tennis

  Ook Nathan D’Hulst kan Noah Merre niet stoppen op Gantoise

  Met maar liefst 415 inschrijvingen voor het toernooi van Gantoise was Frank De Moerloose natuurlijk een tevreden wedstrijdleider. Het viersterrentoernooi mocht ook op een sterke bezetting rekenen en het werd een finale tussen twee spelers van Gantoise. Nathan D’Hulst kon in die finale tegen Noah Merre in de eerste set nog enigszins gelijke tred houden (7-5), maar in de tweede set zette Merre zijn bloedvorm in de verf (6-1).
 2. Timo Kielich pakt ritwinst en eindzege in Poolse rittenkoers: “Pittig weekje, maar zege is geen echte verrassing”
  Wielrennen profs

  Timo Kielich pakt ritwinst en eindzege in Poolse ritten­koers: “Pittig weekje, maar zege is geen echte verrassing”

  Timo Kielich (Alpecin Fenix DT) heeft stevig uitgepakt in Polen. De Alkenaar pakte er de ritwinst en de eindzege in de Course Cycliste de Solidarnosc et des Champions Olympiques. Een hele mond vol voor een vijfdaagse wedstrijd in het Zuiden van Polen. “Het was best een pittige koers met veel plaatselijke ploegen en enkele buitenlandse teams. De winst is niet echt een verrassing, ik trok met ambitie naar Polen”, vertelt Timo Kielich.