Lierse Kempenzonen verloor zaterdag op het veld van Virton. De ontgoocheling is duidelijk af te lezen van het gezicht van Hakim Abdallah.
Volledig scherm
Lierse Kempenzonen verloor zaterdag op het veld van Virton. De ontgoocheling is duidelijk af te lezen van het gezicht van Hakim Abdallah. © Belga

Alweer geen zege op vreemde bodem voor Lierse Kempenzonen: beste thuisploeg is ook slechtste uitploeg

Voetbal 1B450 kilometer heen en terug naar Virton leverden Lierse Kempenzonen zaterdagavond welgeteld nul punten op. De Pallieters verloren in de Gaumestreek met 2-1 en zullen nog minstens twee weken langer moeten wachten op de eerste uitzege van het seizoen. “Hier moeten we toch eens over nadenken”, zegt Lierse Kempenzonen-coach Tom Van Imschoot.

 1. Jiri Vermeulen: “Vamos past perfect in de top drie van de klassering in tweede nationale”
  volleybal

  Jiri Vermeulen: “Vamos past perfect in de top drie van de klassering in tweede nationale”

  Vamos Stekene Sint-Gillis-Waas heeft de strijd om de tweede plaats zeer nipt moeten afstaan aan Balti Kortrijk na een spannende 2-3 confrontatie. “Wanneer er publiek zou geweest zijn, dan hadden ze ongetwijfeld genoten van deze topaffiche”, merkt Vamos-coach Vermeulen op. “We winnen de eerste set eigenlijk vrij vlot. We komen 1-2 achter en we beuken in de vierde set de kans op een overwinning open via een tiebreak. Dan bleken de bezoekers toch iets te sterk.”
 2. Eendracht Termien schuift in de allerlaatste minuut ongelukkig onderuit tegen St.-Lenaarts: ”Zulke dramatische afloop verdienden we niet”
  voetbal derde nationale B

  Eendracht Termien schuift in de allerlaat­ste minuut ongelukkig onderuit tegen St.-Le­naarts: ”Zulke dramati­sche afloop verdienden we niet”

  Het zit Eendracht Termien dit seizoen niet echt mee. Net nu de club nood had aan een zegereeks om terug vertrouwen te tanken en de kloof met de kopgroep te dichten, schoof men dit weekend in en tegen Sint Lenaarts in blessuretijd heel ongelukkig onderuit. Bij het wegtrappen van de bal slipte het steunbeen van doelman Valkeners weg op het vettige veld en kaatste de bal via thuisspits Bevers ongelukkig in doel. Weg puntje en grote ontgoocheling in het Termienkamp.