Ceylin del Carmen Alvarado en Roy Jans zetten tijdens een stage in Spanje hun handtekening op een tafel in van de Velosol Cycling Bar van de Vlamingen Rudy en Linda De Roock.
Volledig scherm
Ceylin del Carmen Alvarado en Roy Jans zetten tijdens een stage in Spanje hun handtekening op een tafel in van de Velosol Cycling Bar van de Vlamingen Rudy en Linda De Roock. © RV

Als wielrennen ook liefde is: Ceylin del Carmen Alvarado en Roy Jans trainen samen in Spanje

WielrennenTerwijl de overgrote meerderheid van de partners van renners hun man of vrouw meerdere maanden per jaar moeten missen, hebben Ceylin del Carmen Alvarado en Roy Jans meer geluk. De Nederlandse wereldkampioene in het veld en de rappe man uit Limburg zijn al een tijdje een paar en dat heeft zo zijn voordelen. Samen naar de koers of samen op stage. Deze week traint het duo in de buurt van Allicante waar ze even de tijd namen om een tafel in de Velosol Cycling Bar van de Vlamingen Rudy en Linda De Roock van een handtekening te voorzien.

 1. Maxim Vandamme wordt eerste hoofdtrainer van het nieuwe SK Roeselare-Daisel: “Schitterende uitdaging”
  VOETBAL EERSTE PROVINCIALE

  Maxim Vandamme wordt eerste hoofdtrai­ner van het nieuwe SK Roeselare-Dai­sel: “Schitte­ren­de uitdaging”

  Er zal volgend seizoen weer gevoetbald worden op Schiervelde. Eersteprovincialer VK Dadizele en de jeugdwerking van SV Roeselare reikten elkaar immers de hand en zullen vanaf de volgende competitie het nieuwe SK Roeselare-Daisel vormen. Wellicht met een start in eerste provinciale, want het ziet ernaar uit dat de huidige jaargang zal stilgelegd worden. De ervaren coach Maxim Vandamme (59), momenteel nog aan de slag bij eersteprovincialer Eendracht Wervik, wordt alvast de eerste hoofdcoach van de nieuwe club.
 1. Vercauteren over Lamkel Zé: "Hij moet zijn kans grijpen"
  Play
  Antwerp

  Vercaute­ren over Lamkel Zé: "Hij moet zijn kans grijpen"

 2. Hier is hij: de aftermovie van de Gouden Schoen 2020!
  Play

  Hier is hij: de aftermovie van de Gouden Schoen 2020!