Siebe Schrijvers schreeuwt zijn vreugde uit nadat hij enig mooi OHL op 2-1 heeft geknald.
Volledig scherm
Siebe Schrijvers schreeuwt zijn vreugde uit nadat hij enig mooi OHL op 2-1 heeft geknald. © Belga

Als Siebe Schrijvers scoort, wint OHL: “Waar de coach mij ook opstelt, ik zal altijd het uiterste geven, in functie van de ploeg”

voetbal 1A Tweede overwinning van het seizoen voor OHL. STVV ging zondagavond aan Den Dreef met 4-1 de boot in, dankzij twee goals van Kaba – met hem lijken de Leuvenaars de opvolger van Thomas Henry als goalgetter gevonden te hebben – en verder één beauty van Mathieu Maertens en één van Siebe Schrijvers.

 1. Hanna Vandenbussche kijkt uit naar CrossCup in Roeselare: “Altijd een heel bijzondere wedstrijd”
  VELDLOPEN

  Hanna Vandenbus­sche kijkt uit naar CrossCup in Roeselare: “Altijd een heel bijzondere wedstrijd”

  Zondag wordt in Roeselare de West-Vlaamse manche van de CrossCup georganiseerd. Traditioneel is dit ook de wedstrijd waar de tickets worden uitgedeeld voor het EK veldlopen, dat dit jaar op 12 december in het Ierse Dublin plaatsvindt. Hanna Vandenbussche hoopt zich, net als in 2017 en 2018, te kwalificeren voor dit kampioenschap, maar ze beseft dat dit niet gemakkelijk zal worden. “Er zijn heel wat atletes van hetzelfde niveau en het wordt allicht een onvoorspelbare wedstrijd”, klinkt het.
 1. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.