Alweer een jeugdproduct van Diegem Sport dat kansen krijgt: Beni Mpanzu (midden) zat voor het eerst in de selectie en maakte tegen SK Londerzeel de negentig minuten rond.
Volledig scherm
Alweer een jeugdproduct van Diegem Sport dat kansen krijgt: Beni Mpanzu (midden) zat voor het eerst in de selectie en maakte tegen SK Londerzeel de negentig minuten rond. © Hans Deveuster

Als de nood het hoogst is, rekent Diegem Sport op zijn jeugd

VOETBAL TWEEDE NATIONALE BDiegem Sport had voor het duel tegen SK Londerzeel afgelopen weekend af te rekenen met heel wat afwezigen. Als de nood het hoogst is, kan men bij groen-wit echter rekenen op zijn jeugdig talent. Diegem won de Vlaams-Brabantse derby met het kleinste verschil, een doelpunt van de amper 17-jarige Aron Sulejmani.

  1. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
    TV

    RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

    Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.