Deze handen moeten de ballen uit het Antwerpse doel houden.
Volledig scherm
PREMIUM
Deze handen moeten de ballen uit het Antwerpse doel houden. © Photo News

Alireza Beiranvand (28) stilaan boven water bij Antwerp: “Van hier ga ik naar een van de beste clubs ter wereld”

Voetbal 1AEn toen klaarde de hemel op. Zeven goals kreeg hij in z’n bak in zijn eerste drie matchen, maar de voorbije tien dagen verzamelde hij drie clean sheets. Alireza Beiranvand (28) doet het momenteel zó goed bij Antwerp - gisteravond was hij nog Man van de Match tegen Eupen - dat zelfs een extra doelman niet meer zo hoogdringend is. “Heel het Iraanse volk bidt voor mij.”

12 reacties

 • eric de baene

  1 jaar geleden
  Nog een die denkt dat hij de beste is ...🙄 Bij een topclub in het buitenland ??? Dat hij maar hier presteert in de Jupiler league en dan nog ...! Zal niet veel werk krijgen want ze spelen met 10 achterin tegenwoordig met Vercauteren 👎 Onder Leko had ge mooi en aanvallend voetbal 👍
 • dirk verhelst

  1 jaar geleden
  Hij is de laatste weken goe bezig , maar eerst bevestigen , voor een topclub zal er nog veel werk aan de winkel zijn vrees ik !
 • Frank Morris

  1 jaar geleden
  Is een goede keeper maar niet om in een topclub onder te lat te staan .
 • Eric Camps

  1 jaar geleden
  Vertrouwen geven kan wonderen doen, toch... Gaan we nog plezier aan beleven.
 • mike salden

  1 jaar geleden
  hij speelt al voor één van de beste clubs van de wereld :-)
 1. Simon De Cuyper en Jonathan Wayaffe houden in Leuven generale repetitie met oog op titelgevecht: “Mooie voorbode voor spannend BK”
  Triatlon

  Simon De Cuyper en Jonathan Wayaffe houden in Leuven generale repetitie met oog op titelge­vecht: “Mooie voorbode voor spannend BK”

  De nieuwe formule van de City Triathlon van Leuven werd een gigantisch succes met maar liefst 475 deelnemers en een massa toeschouwers langs de kant. Die zagen zowel bij de mannen als bij de vrouwen een spannende wedtrijd met Katelijnenaar Jonathan Wayaffe en de verrassende Limburgse Astrid Van Cauwelaert als winnaars. Volgende week vindt in het Waalse Libramont het BK Sprinttriatlon plaats.