Alexander Verduyn: "Onze voorzitter was een tijdje afwezig door medische problemen."
Volledig scherm
Alexander Verduyn: "Onze voorzitter was een tijdje afwezig door medische problemen." © VDB

Alexander Verduyn (SK Roeselare-Daisel) ontkent de geruchtenmolen: “Er is binnenskamers geen vuiltje aan de lucht”

voetbal eerste provincialeDe bom bij de nieuwe en ambitieuze eersteprovincialer SK Roeselare-Daisel zou de voorbije dagen ontploft zijn. De geruchtenmolen was de voorbije dagen in de regio Roeselare alvast goed aan het draaien. Ondervoorzitter Alexander Verduyn, zoon van SVD Kortemarkvoorzitter Daniël Verduyn, weerlegde al die geruchten en beklemtoonde de goede werking binnen zijn club.

 1. Simon De Cuyper en Jonathan Wayaffe houden in Leuven generale repetitie met oog op titelgevecht: “Mooie voorbode voor spannend BK”
  Triatlon

  Simon De Cuyper en Jonathan Wayaffe houden in Leuven generale repetitie met oog op titelge­vecht: “Mooie voorbode voor spannend BK”

  De nieuwe formule van de City Triathlon van Leuven werd een gigantisch succes met maar liefst 475 deelnemers en een massa toeschouwers langs de kant. Die zagen zowel bij de mannen als bij de vrouwen een spannende wedtrijd met Katelijnenaar Jonathan Wayaffe en de verrassende Limburgse Astrid Van Cauwelaert als winnaars. Volgende week vindt in het Waalse Libramont het BK Sprinttriatlon plaats.
 1. Daan Heymans wil in Gent seizoen goed afsluiten: “Nog jaartje Charleroi, hopelijk ziet Venezia dat ook zitten”
  voetbal 1A

  Daan Heymans wil in Gent seizoen goed afsluiten: “Nog jaartje Charleroi, hopelijk ziet Venezia dat ook zitten”

  Zaterdag speelt Sporting Charleroi op AA Gent de slotwedstijd in de Europe Play-Offs. Gent heeft zich al verzekerd van de eindwinst en pakte door de bekerzege eerder al een Europees ticket, voor Charleroi staat wel nog de zevende plaats op het spel. Daan Heymans hoopt in de Ghelamco Arena zijn eerste half jaar bij de Karolingers op een positieve noot af te sluiten: “Daarna hangt het ook van Venezia af waar ik volgend seizoen speel.”