De Amerikaanse point-guard Alex Stein in actie tegen Bergen.
Volledig scherm
De Amerikaanse point-guard Alex Stein in actie tegen Bergen. © RV

Alexander Stein en Limburg United razen als een wervelwind over Bergen: “Glansprestatie is bevestiging van een goede voorbereiding”

basketbal bnxt-leagueLimburg United is het seizoen in de BNXT op een denderende manier gestart. Vooral de eerste helft was indrukwekkend. Op alle vlakken werd Bergen overklast. Na de rust probeerden de Henegouwers terug te vechten, maar uiteindelijk won United overtuigend met 101-79.

  1. Jo Christiaens, coach van KSK Heist, heeft na de 2-0-zege tegen KVK Tienen niets dan lof voor zijn groep: “Chapeau aan mijn spelers”

    Jo Christi­aens, coach van KSK Heist, heeft na de 2-0-zege tegen KVK Tienen niets dan lof voor zijn groep: “Chapeau aan mijn spelers”

    KSK Heist begon slap aan de competitie, zo slap dat gevreesd werd voor een troosteloos seizoen onderaan in de kelder van de rangschikking. Maar datzelfde KSK Heist is intussen stevig opgestaan. Afgelopen zaterdag, in de thuiswedstrijd tegen KVK Tienen (2-0), pakten de jongens van Jo Christiaens het zestiende punt uit zes wedstrijden. Maar wat het des te opvallender maakt, de waslijst aan afwezigen (geschorsten én gekwetsten) is lang.