Alexander Doom loopt dit de individuele 400m en de 4x400m estafette op de Europabeker in Roemenië.
Volledig scherm
Alexander Doom loopt dit de individuele 400m en de 4x400m estafette op de Europabeker in Roemenië. © Geert De Rycke

Alexander Doom loopt zaterdag Europabeker in Roemenië: “Snelle chrono van IFAM bevestigen”

ATLETIEKDit weekend wordt in het Roemeense Cluj Napoca de Europabeker atletiek afgewerkt. Alexander Doom is één van de zeven West-Vlaamse atleten, die geselecteerd is en mag aantreden op de individuele 400m en als lid van het 4x400m estafetteteam. “Ik wil er in de eerste plaats mijn chrono van op de IFAM meeting bevestigen”, klinkt het.

  1. Dina Boels is enige Brabantse medaillewinnaar op BK nieuwelingen: “Goed dat ik niet achter de winnares gesprongen ben”
    Wielrennen nieuwelingen

    Dina Boels is enige Brabantse medaille­win­naar op BK nieuwelin­gen: “Goed dat ik niet achter de winnares gesprongen ben”

    Dina Boels (Van Moer Logistics Cycling Team) eindigde op de derde plaats op het BK voor meisjes-nieuwelingen. De Bierbeekse is daarmee de enige Brabantse medaillewinnaar op het Belgische kampioenschap in Liedekerke. Nolan Huysmans (Avia CT) pakte de vijfde plaats bij de eerstejaars nieuwelingen, Wies Nuyens (Alfasun) was als tiende de beste Brabander bij de tweedejaars. “In de slotfase reed er nog een renster weg, door haar niet terug te halen, stelde ik mijn podiumplaats veilig”, reageert Dina Boels.