Alexander Corryn had vaak af te rekenen met de Gentse uitblinker Giorgi Chakvetadze. "Dit was een uitgelezen mogelijkheid om punten te pakken tegen een kwetsbaar Gent. Wat een gemiste kans."
Volledig scherm
Alexander Corryn had vaak af te rekenen met de Gentse uitblinker Giorgi Chakvetadze. "Dit was een uitgelezen mogelijkheid om punten te pakken tegen een kwetsbaar Gent. Wat een gemiste kans." © Photo News

Alexander Corryn verliest met Cercle Brugge bij AA Gent: “Zo komen we weer in het sukkelstraatje terecht”

voetbal 1ADramatisch is de situatie nog niet, omdat Beerschot op zeven punten achterstand blijft hangen, maar toch neemt de competitie niet bepaald een gunstige wending voor Cercle Brugge. Na de nederlaag op AA Gent trekt Alexander Corryn aan de alarmbel: “Elke week maken we fouten die worden afgestraft, als we niet oppassen komen we weer in dezelfde kritieke situatie als vorig seizoen terecht.”

  1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
    Jobat

    Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

    Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?