Alexander Corryn had vaak af te rekenen met de Gentse uitblinker Giorgi Chakvetadze. "Dit was een uitgelezen mogelijkheid om punten te pakken tegen een kwetsbaar Gent. Wat een gemiste kans."
Volledig scherm
Alexander Corryn had vaak af te rekenen met de Gentse uitblinker Giorgi Chakvetadze. "Dit was een uitgelezen mogelijkheid om punten te pakken tegen een kwetsbaar Gent. Wat een gemiste kans." © Photo News

Alexander Corryn verliest met Cercle Brugge bij AA Gent: “Zo komen we weer in het sukkelstraatje terecht”

voetbal 1ADramatisch is de situatie nog niet, omdat Beerschot op zeven punten achterstand blijft hangen, maar toch neemt de competitie niet bepaald een gunstige wending voor Cercle Brugge. Na de nederlaag op AA Gent trekt Alexander Corryn aan de alarmbel: “Elke week maken we fouten die worden afgestraft, als we niet oppassen komen we weer in dezelfde kritieke situatie als vorig seizoen terecht.”

  1. Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen
    Tweakers

    Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen

    Fervent gamer en vaak onderweg? Dan ben je mogelijk gebaat bij een controller waar je smartphone in past. “Voor iets meer dan 100 euro kun je heel fijn gamen en ligt er een hele wereld aan – vaak gratis – spelletjes aan je voeten”, zegt Wout Funnekotter, hoofdredacteur bij technologiesite Tweakers. Hij onderwierp de twee meest gangbare controllers voor smartphones aan een vergelijkingstest.