Alexander Blessin ging vorige zondag met KV Oostende zwaar onderuit tegen Union, maar blijft zoeken naar antwoorden.
Volledig scherm
Alexander Blessin ging vorige zondag met KV Oostende zwaar onderuit tegen Union, maar blijft zoeken naar antwoorden. © Photo News

Alexander Blessin (KV Oostende) blikt vooruit na debacle tegen Union: “Staan roepen en schreeuwen helpt niet”

VOETBAL 1AKV Oostende heeft niet veel tijd om de 1-7-nederlaag tegen Union te verteren. “Iedereen verwerkt de nederlaag op z’n eigen manier. Alleen op een positieve manier geraken we er”, analyseert trainer Alexander Blessin. Zondag wacht KVO een lastige trip naar Antwerp, waar een puntje de eerste doelstelling moet zijn. 

 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. Gilles Vercruysse terug onder de lat bij KVK Westhoek: “Ik ben nog jong en wil ervoor gaan”
  Voetbal tweede nationale A

  Gilles Vercruysse terug onder de lat bij KVK Westhoek: “Ik ben nog jong en wil ervoor gaan”

  KVK Westhoek speelt zondag thuis tegen Cercle Brugge B. Het team van de Vereniging is nieuw in de reeks en staat knap op de vierde plaats. “Het gaat om een jonge en blijkbaar heel goede ploeg”, geeft doelman Gilles Vercruysse aan. “Voetballend gaan ze zeker even goed zijn als ons en misschien zelfs nog beter. Op kracht en fysiek gaan wij misschien beter uit de verf komen.”
 3. Greg Vanderidt ontvangt met RC Mechelen de beloften van ex-club Beerschot na twee zure draws: “Niet scoren én slecht spelen, zou erger zijn”
  voetbal tweede nationale B

  Greg Vanderidt ontvangt met RC Mechelen de beloften van ex-club Beerschot na twee zure draws: “Niet scoren én slecht spelen, zou erger zijn”

  Begin deze week plaatste Racing Mechelen een interview op de eigen website met doelman Senne Goossens naar aanleiding van de ontmoeting met tweelingbroer Jasper die bij Jong Beerschot aan de slag is. Een duel ín het duel zondagnamiddag en dat is het ook nog altijd een klein beetje voor Racingcoach Greg Vanderidt. Al houdt die, los van de sportieve uitkomst op Het Kiel vorig seizoen, niets dan positieve herinneringen over aan zijn passage als T2 én T1 op het hoogste niveau.