Coach Alexander Blessin valt landgenoot Freddie Jäkel in de armen na de 3-4-winst op Racing Genk.
Volledig scherm
Coach Alexander Blessin valt landgenoot Freddie Jäkel in de armen na de 3-4-winst op Racing Genk. © Belga

Alexander Blessin (KV Oostende) bekomt van spectaculaire 3-4 op Genk: “Nog veel werk voor de boeg”

Voetbal 1AKV Oostende boekte een onverhoopte overwinning op het veld van vicekampioen en bekerwinnaar Racing Genk. De 3-4 kwam er niet zonder slag of stoot, want KVO kwam telkens terug na een 2-0 en 3-2-achterstand. “We hadden echt een goeie keeper tussen de palen staan”, steekt Alexander Blessin de loftrompet voor Guillaume Hubert op.

 1. Gregory Werbrouck en SV De Ruiter willen zo snel mogelijk verloren plaats in derde weer innemen: “Een uitmuntende competitiestart”
  voetbal vierde provinciale C

  Gregory Werbrouck en SV De Ruiter willen zo snel mogelijk verloren plaats in derde weer innemen: “Een uitmunten­de competitie­start”

  De voorbije jaren ging het op sportief vlak bergaf met SV De Ruiter, want de Roeselaarse ploeg zakte in een snel tempo naar vierde provinciale. In de C-reeks nam de ploeg van coach Gregory Werbrouck alvast een prima start. Na vier speeldagen deelt SV De Ruiter samen met SV Anzegem B met het maximum van de punten de leidersplaats.
 2. Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe
  Play
  TV
  2

  Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe

  De trailer voor de zevende aflevering van HBO-serie ‘House of the Dragon’ toont de eerste beelden van wat een zeer intense aflevering blijkt te worden. Het begint met de nasleep van de vurige dood van Laena Velaryon. Maar daar blijft het niet bij. Want er wordt ook een draak vermist en er lijken dodelijke allianties te zijn gevormd terwijl de spanningen in Westeros hun hoogtepunt bereiken.