Alex Matuta (midden) keerde na drie jaar Diegem Sport terug naar KFC Diest.
Volledig scherm
Alex Matuta (midden) keerde na drie jaar Diegem Sport terug naar KFC Diest. © mgd

Alex Matuta en KFC Diest met vertrouwen richting Termien: “Niet in de val lopen”

voetbal derde nationale BMet een degelijke voorbereiding in de benen en een verdiende 2-0-zege tegen Witgoor op zak trekt KFC Diest zondagmiddag met het nodige vertrouwen richting het Genkse Eendracht Termien. Behoudt het Warandeteam ook na dit weekend nog het maximum van de punten?

 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 2. Fries Deschilder en Winkel Sport redden het niet tegen Francs Borains: “Twee discutabele tegengoals, maar ook te weinig gebracht”
  VOETBAL EERSTE NATIONALE

  Fries Deschilder en Winkel Sport redden het niet tegen Francs Borains: “Twee discutabe­le tegengoals, maar ook te weinig gebracht”

  Tegen het nog steeds ongeslagen Francs Borains moest eerstenationaler Winkel Sport in eigen huis het onderspit delven. De 0-3-winstcijfers voor de Walen waren wel wat overdreven en voor Winkel was het de eerste thuisnederlaag van het seizoen. Met slechts 4 punten uit 6 matchen zakken de jongens van coach Jeffry Verhoeven in de stand dieper weg.
 1. Maaseik zet met teambuilding laatste trainingsweek in
  Volleybal Liga A

  Maaseik zet met teambuil­ding laatste trainings­week in

  Greenyard Maaseik heeft de laatste trainingsweek ingezet met een teambuilding. De Maaseikenaars trokken daarvoor naar de visvijver van supporter Marcel Coenen. De opdracht was duidelijk: zoveel mogelijk forellen vangen. De Iraanse spelverdeler Javad kroonde zich tot winnaar. Hij sloeg liefst veertien vissen aan zijn haak. Maaseik speelt dinsdag nog een oefenwedstrijd op het veld van Leuven, op 24 oktober openen de Maaslanders de competitie in Borgworm.