Prangend duel tussen Loïc Lapoussin en Alessandro Ciranni voor het doel van Bostyn: "Wie kon op Union zoveel kansen afdwingen als wij deden, terwijl we bijna de hele match met een man minder stonden? Een punt hadden we echt verdiend."
Volledig scherm
Prangend duel tussen Loïc Lapoussin en Alessandro Ciranni voor het doel van Bostyn: "Wie kon op Union zoveel kansen afdwingen als wij deden, terwijl we bijna de hele match met een man minder stonden? Een punt hadden we echt verdiend." © Photo News

Alessandro Ciranni (Zulte Waregem) wil in derby eerste thuiszege pakken: “Belangrijk voor fans”

VOETBAL EERSTE KLASSE AWat een derby tegen KV Kortrijk voor de fans van Zulte Waregem precies betekent, zal Alessandro Ciranni pas zaterdag voor het eerst aan den lijve ondervinden. “Maar het is sowieso een wedstrijd die we thuis willen en moeten winnen. Niet zozeer voor het klassement, maar voor onszelf en voor onze supporters”, weet de Limburger.

 1. Esteban Casagolda (FCV Dender): 
“De goals zullen wel volgen”
  voetbal eerste nationale

  Esteban Casagolda (FCV Dender): “De goals zullen wel volgen”

  De verplaatsing naar Mandel United moet na de karige puntenoogst van de jongste weken voor FCV Dender de volle buit opleveren. De fusieclub tussen Izegem en Ingelmunster pakte vorige week op Rupel Boom evenwel zijn eerste competitiezege en zal daar ongetwijfeld vertrouwen uit putten. Voor Esteban Casagolda maakt dat niets uit. “We moeten alleen naar onszelf kijken en een sterke prestatie neerzetten.”
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.