Prangend duel tussen Loïc Lapoussin en Alessandro Ciranni voor het doel van Bostyn: "Wie kon op Union zoveel kansen afdwingen als wij deden, terwijl we bijna de hele match met een man minder stonden? Een punt hadden we echt verdiend."
Volledig scherm
Prangend duel tussen Loïc Lapoussin en Alessandro Ciranni voor het doel van Bostyn: "Wie kon op Union zoveel kansen afdwingen als wij deden, terwijl we bijna de hele match met een man minder stonden? Een punt hadden we echt verdiend." © Photo News

Alessandro Ciranni (Zulte Waregem) wil in derby eerste thuiszege pakken: “Belangrijk voor fans”

VOETBAL EERSTE KLASSE AWat een derby tegen KV Kortrijk voor de fans van Zulte Waregem precies betekent, zal Alessandro Ciranni pas zaterdag voor het eerst aan den lijve ondervinden. “Maar het is sowieso een wedstrijd die we thuis willen en moeten winnen. Niet zozeer voor het klassement, maar voor onszelf en voor onze supporters”, weet de Limburger.

  1. Isaac Kimeli wint de manche van de crosscup in Roeselare bij zijn eerste deelname dit winterseizoen
    veldlopen crosscup

    Isaac Kimeli wint de manche van de crosscup in Roeselare bij zijn eerste deelname dit wintersei­zoen

    Tot nu toe was het niet mogelijk om Isaac Kimeli aan het werk te zien in eigen land, omdat hij in Kenia recupereerde na een stevig seizoen. “Maar ik begon daar met de basisconditie voor het komende seizoen. Daarom keek ik uit naar de manche van de Crosscup in Roeselare, niet alleen omdat ik mij wou kwalificeren voor het EK veldlopen, maar ook omdat ik wou checken hoe sterk ik al ben”, zei de atleet van OEH.