Alessandro Cerigioni blijft vertrouwen op de kwaliteiten van de Desselse formatie.
Volledig scherm
Alessandro Cerigioni blijft vertrouwen op de kwaliteiten van de Desselse formatie. © Dessel Sport / RV

Alessandro Cerigioni speelt zaterdag met Dessel in Thes: “Paniekvoetbal is voor niks nodig”

voetbal eerste nationaleHet ene seizoen is het andere niet. Bij Dessel weet men er alles over. Vorig jaar was de Kempische formatie in eerste nationale nog toonaangevend. Vandaag, na zeven speeldagen, maakt Dessel kennis met de keerzijde. Zo snel mogelijk het vertrouwen terugvinden en hopen dat de resultaten volgen. Dat is nu de prioriteit. De manier waarop komt stilaan op de tweede plaats.

 1. Energieprijzen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektriciteit op je jaarfactuur
  Mijnenergie

  Energie­prij­zen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektrici­teit op je jaarfac­tuur

  Aan de stevige daling van de energieprijzen lijkt stilaan een einde te komen. Na twee maanden van stevige correcties, vallen de jaarprijzen nu nog slechts terug met 42,70 euro voor elektriciteit en met 127,50 euro voor aardgas. Dat blijkt uit prognoses van Mijnenergie.be. Verschillende factoren wijzen er bovendien op dat we richting een stagnering of zelfs een nieuwe stijging evolueren.
 1. Jentl Vankrunkelsven pikt met Berg en Dal de draad weer op: “Ons druk programma is geen nadeel”
  voetbal eerste provinciale

  Jentl Vankrun­kels­ven pikt met Berg en Dal de draad weer op: “Ons druk programma is geen nadeel”

  In eerste provinciale hebben de spelers van Berg en Dal er een vrij weekend opzitten. Omwille van de interland van de Rode Duivels werd het duel in ‘s Gravenwezel-Schilde verschoven naar de eerste zondag van januari. Dat betekent dat de spelers van de Meerhoutse formatie voor een bijzonder drukke periode staan. Zondag is er om te beginnen het prestigeduel voor eigen volk tegen Retie.