Middenman Alejandro Vigil (uiterst links) wil zich samen met zijn ploegmaats verzekeren van een plaats in de halve finale van de Belgische beker.
Volledig scherm
Middenman Alejandro Vigil (uiterst links) wil zich samen met zijn ploegmaats verzekeren van een plaats in de halve finale van de Belgische beker. © Geert De Rycke

Alejandro Vigil (Lindemans Aalst) in kwartfinale tegen Maaseik: “Elke match is er verbetering”

VOLLEYBAL BEKER VAN BELGIENa het 3-1-verlies op bezoek bij landskampioen Roeselare staat Lindemans Aalst donderdagavond voor een uiterst belangrijke opdracht. De kwartfinale van de Belgische beker tegen Maaseik wordt in één duel beslist. Het is dus erop of eronder voor de Ajuinen.

 1. Jonathan Goudeseune pakt overtuigend eerste West-Vlaamse titel bij de senioren: “Op de goed beloopbare stroken het verschil gemaakt”
  VELDLOPEN

  Jonathan Goudeseune pakt overtui­gend eerste West-Vlaam­se titel bij de senioren: “Op de goed beloopbare stroken het verschil gemaakt”

  Een prachtige en gevarieerde omloop, een puike organisatie en heel wat spannende wedstrijden kruidden zondag namiddag het West-Vlaams kampioenschap veldlopen in Eernegem. De titelstrijd bij de senioren mannen werd, zoals verwacht, een van de absolute hoogtepunten. Jonathan Goudeseune (23) bewees dat hij momenteel de beste West-Vlaamse veldloper is en behaalde zijn eerste provinciale titel bij de senioren.
 1. RECENSIE. ‘Anne Boleyn’: “Een royaal gemiste kans”
  TV

  RECENSIE. ‘Anne Boleyn’: “Een royaal gemiste kans”

  Over Anne Boleyn werd al veel gezegd en geschreven, maar zelden trok de tweede van zes echtgenotes van Hendrik VIII zo veel de aandacht als met de nieuwste reeks over haar leven. ‘Anne Boleyn’, een driedelige miniserie met Jodie Turner-Smith in de titelrol op Streamz, beeldt Anne Boleyn namelijk voor het eerst af als een niet-witte vrouw. Of die nieuwe interpretatie ook tot een verfrissende kijkervaring leidt? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.