Middenman Alejandro Vigil (uiterst links) wil zich samen met zijn ploegmaats verzekeren van een plaats in de halve finale van de Belgische beker.
Volledig scherm
Middenman Alejandro Vigil (uiterst links) wil zich samen met zijn ploegmaats verzekeren van een plaats in de halve finale van de Belgische beker. © Geert De Rycke

Alejandro Vigil (Lindemans Aalst) in kwartfinale tegen Maaseik: “Elke match is er verbetering”

VOLLEYBAL BEKER VAN BELGIENa het 3-1-verlies op bezoek bij landskampioen Roeselare staat Lindemans Aalst donderdagavond voor een uiterst belangrijke opdracht. De kwartfinale van de Belgische beker tegen Maaseik wordt in één duel beslist. Het is dus erop of eronder voor de Ajuinen.

 1. Olsa Brakel kan degradatiespook verjagen dankzij broodnodige zege: “Dit hadden we nodig”
  voetbal tweede nationale A

  Olsa Brakel kan degradatie­spook verjagen dankzij broodnodi­ge zege: “Dit hadden we nodig”

  Een diepe zucht van opluchting die vanuit het verre Ieper tot in Brakel te horen was. Dat was het resultaat van de nipte maar meer dan verdiende zege van Olsa op het veld van degradatieconcurrent Westhoek. Habbas zorgde voor het enige doelpunt. Een gouden driepunter die geel-zwart opnieuw richting de middenmoot duwt en de kloof met de degradatieplaatsen tot zes punten vergroot. Olsa wil nu absoluut een reeks neerzetten om het degradatiespook defintief te verjagen.
 2. T1 Steve Bould en Lommel SK slikken in slotminuten de gelijkmaker: “De ontgoocheling is groot, want we laten twee punten liggen”
  voetbal challenger pro league

  T1 Steve Bould en Lommel SK slikken in slotminu­ten de gelijkma­ker: “De ontgooche­ling is groot, want we laten twee punten liggen”

  T1 Steve Bould van Lommel SK voerde twee wijzigingen door ten opzichte van de partij tegen Club NXT. De Braziliaan Caué stond weer in de spits en achterin Lemoine. Stijn Wuytens viel in laatste instantie geblesseerd uit en Kadiri verdween naar de bank. Het werd een wedstrijd zonder veel doelgevaar, maar Lommel SK leek, na een knap doelpunt van Agustin Anello, op weg naar de zege. De rode kaart voor Vancsa en de gelijkmaker van Myny bezorgden de Noord-Limburgers een koude douche.