De Brit Samuel Watson won in een massaspurt de Kattekoers voor de Deen Sebastian Changizi en de Franse beloftenkampioen Valentin Retailleau.
Volledig scherm
De Brit Samuel Watson won in een massaspurt de Kattekoers voor de Deen Sebastian Changizi en de Franse beloftenkampioen Valentin Retailleau. © VdB

Alec Segaert probeert in Kattekoers massaspurt te ontlopen: “Aarzeling aan Menenpoort kost me podiumplaats”

WIELRENNEN BELOFTENGeen Belgen op het podium van Gent-Wevelgem voor beloften. De Kattekoers draaide uit op een sprint met een grote groep. De Brit Samuel Watson, in 2019 bij de junioren winnaar van de Guido Reybrouck Classic, was de snelste.

 1. Steven Christiaens verhuist met afgelaste Gooikse Pijl Oetingen naar 19 augustus: “Veel werk op zeer korte tijd, maar we organiseren met een groot hart”
  PREMIUM
  Wielrennen dames

  Steven Christi­aens verhuist met afgelaste Gooikse Pijl Oetingen naar 19 augustus: “Veel werk op zeer korte tijd, maar we organise­ren met een groot hart”

  Twee weken geleden kon de Gooikse Pijl Oetingen niet doorgaan omwille van de plotse sneeuwval. De dooi trad te laat in om het peloton veilig doorheen de Gooikse straten te kunnen loodsen. Het bestuur van Gooik Sportief bleef niet bij de pakken zitten en vond een nieuwe datum. De internationale top van het dameswielrennen zal op 19 augustus in Oetingen van start gaan.
 1. Vanaf welke leeftijd geef je je kind zakgeld? En wanneer is het tijd voor een eigen zichtrekening? Deze vijf stappen helpen je op weg
  Spaargids.be

  Vanaf welke leeftijd geef je je kind zakgeld? En wanneer is het tijd voor een eigen zichtreke­ning? Deze vijf stappen helpen je op weg

  Niet al je centen meteen uitgeven, maar ook voldoende sparen: dat is een essentiële levensles. Daarom biedt Wikifin tijdens ‘De Week van het Geld’, van 20 tot 26 maart, allerlei gratis spelen aan waarmee kinderen op een leuke manier met geld leren omgaan in de klas. Wil je hen ook thuis leren sparen en verstandig spenderen? Maak er werk van in vijf stappen, samen met Spaargids.be.