Alec Faulkner: “Afgelopen weekend stond ik voor de tweede keer in de basis, dus dicht bij mijn topniveau ben ik alvast niet.”
Volledig scherm
Alec Faulkner: “Afgelopen weekend stond ik voor de tweede keer in de basis, dus dicht bij mijn topniveau ben ik alvast niet.” © Geert Tresignie

Alec Faulkner en Rhodienne-De Hoek trekken naar Erpe-Mere United: “Als de wil en de kwaliteit om te winnen er zijn, dan kan alles gebeuren”

voetbal derde nationale ARhodienne-De Hoek maakt zich op voor de verplaatsing van zondagnamiddag naar Erpe-Mere United. De derdenationaler hoopt de 0-2-nederlaag van vorig weekend tegen Jong Lede door te spoelen met een goede prestatie. Verdediger Alec Faulkner beseft dat van onderschatting geen sprake mag zijn.

 1. Maandsparen: rente en getrouwheidspremie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarrekening
  Sparen

  Maandspa­ren: rente en getrouw­heids­pre­mie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarreke­ning

  Maandsparen is een specifieke soort spaarrekening, met specifieke regels. Spaarders kunnen vaak maar een beperkt bedrag per maand storten, maar daar staat tegenover dat dit soort rekeningen een hoger rendement biedt dan de klassieke spaarboekjes. Is het dan voordelig om zo’n spaarrekening aan te maken? En bij welke bank kan je dan het best aan maandsparen doen? Spaargids.be dook in de cijfers.
 2. Kenny Thompson en Nijlen vonden weer aansluiting bij de top vijf na deugddoend groepsgesprek: “We willen meer”
  VOETBAL DERDE NATIONALE B

  Kenny Thompson en Nijlen vonden weer aanslui­ting bij de top vijf na deugddoend groepsge­sprek: “We willen meer”

  Een groepsgesprek kan wonderen doen. Dat was onlangs het geval in Anderlecht waar het vertrouwen in Vincent Kompany werd bevestigd en ook bij derdenationaler Nijlen miste dergelijk gesprek na de nederlaag tegen Witgoor zijn effect duidelijk niet. Dankzij ruime zeges tegen Termien (0-4) en De Kempen (5-0) vonden de troepen van Kenny Thompson opnieuw aansluiting bij de top vijf. Maar de coach wil meer.