Alec Faulkner: “Afgelopen weekend stond ik voor de tweede keer in de basis, dus dicht bij mijn topniveau ben ik alvast niet.”
Volledig scherm
Alec Faulkner: “Afgelopen weekend stond ik voor de tweede keer in de basis, dus dicht bij mijn topniveau ben ik alvast niet.” © Geert Tresignie

Alec Faulkner en Rhodienne-De Hoek trekken naar Erpe-Mere United: “Als de wil en de kwaliteit om te winnen er zijn, dan kan alles gebeuren”

voetbal derde nationale ARhodienne-De Hoek maakt zich op voor de verplaatsing van zondagnamiddag naar Erpe-Mere United. De derdenationaler hoopt de 0-2-nederlaag van vorig weekend tegen Jong Lede door te spoelen met een goede prestatie. Verdediger Alec Faulkner beseft dat van onderschatting geen sprake mag zijn.

 1. KVO-supporter Martin Heylen wikt en weegt ‘zijn’ ploeg: “Als er versterking komt in drie linies, redden we ons”
  Oostende

  K­VO-supporter Martin Heylen wikt en weegt ‘zijn’ ploeg: “Als er verster­king komt in drie linies, redden we ons”

  De slechte prestaties van KV Oostende raken elke fan in het hart. Dat is bij jarenlang ambassadeur en supporter Martin Heylen niet anders. De televisiemaker zit steevast in de tribune en heeft zo zijn eigen visie op de gang van zaken bij zijn club én het spelletje in 't algemeen. “Eigenlijk verglijdt voetbal kijken naar het aanmoedigen van twee ‘winkels’ tegen elkaar.”
 1. Ex-renner Matti Stiens staat aan het fornuis bij Alpecin-Deceuninck: “Dit is voor mij een echte droomjob”
  Wielrennen

  Ex-renner Matti Stiens staat aan het fornuis bij Alpe­cin-Deceuninck: “Dit is voor mij een echte droomjob”

  Een aantal jaren geleden was Matti Stiens (35) een van de beste renners in Vlaams-Brabant bij de elites zonder contract. Het leverde hem een provinciale titel op in 2013. Hoewel de uitslagen goed waren, zette de Schepdalenaar op zijn zevenentwintigste een punt achter zijn carrière. Het wielrennen liet hem echter niet los. Nu gaat hij als kok aan de slag bij Alpecin-Deceuninck.
 2. Kleine twee jaar na doodsmak maakt Diego Van Looy wederoptreden in internationale topwedstrijd: “Ze hadden me opgegeven voor topsport”
  Triatlon

  Kleine twee jaar na doodsmak maakt Diego Van Looy wederoptre­den in internatio­na­le topwed­strijd: “Ze hadden me opgegeven voor topsport”

  Het wordt vrijdag een bijzonder dag voor voormalige wereldkampioen Diego Van Looy. De triatleet uit Mechelen neemt dan immers voor het eerst weer deel aan een internationale triatlon sinds z’n ongeval een kleine twee jaar geleden. Op stage in Mallorca werd Diego Van Looy toen aangereden door een vrachtwagen. De dokters dachten dat hij nooit nog op hoog niveau zou kunnen sporten. Nog geen twee jaar later neemt hij in Israël deel aan één van de zwaarste triatlons ter wereld.