Trainer Alain Verhoie op een zonniger moment tijdens de voorbereiding: met Wortegem moet hij in acht dagen drie keer spelen.
Volledig scherm
Trainer Alain Verhoie op een zonniger moment tijdens de voorbereiding: met Wortegem moet hij in acht dagen drie keer spelen. © Geert De Rycke

Alain Verhoie (Sparta Wortegem) over midweekvoetbal in de winter: “Waarom geen afkoelingsperiode in het provinciaal voetbal?”

voetbal derde provinciale CDoor corona kon Sparta Wortegem twee weken niet spelen. Die uitgestelde matchen moeten snel ingehaald. Dus speelt Wortegem woensdag thuis tegen Michelbeke, zondag tegen Bevere en volgende week woensdag bij Velzeke.

  1. STREAMINGTIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel
    TV

    STREAMING­TIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel

    Terwijl Netflix nog volop debatteert of het een vervolgseizoen wil op ‘That ‘90s Show’, de recente spin-off van ‘That ‘70s Show’, doken wij de archieven in op zoek naar spin-offs die wel een gezond en lang leven beschoren waren. Hoewel de geschiedenis al een paar keer heeft aangetoond dat spin-offs vaker inferieur zijn aan hun voorlopers (denk maar aan ‘The Mandalorian’-spin-off ‘The Book of Boba Fett’ of de ‘Friends’-spin-off ‘Joey’) hebben we er toch vijf gevonden die het succes van hun voorouder niet alleen evenaren, maar zowaar overtreffen. Een overzicht!