Trainer Alain Verhoie op een zonniger moment tijdens de voorbereiding: met Wortegem moet hij in acht dagen drie keer spelen.
Volledig scherm
Trainer Alain Verhoie op een zonniger moment tijdens de voorbereiding: met Wortegem moet hij in acht dagen drie keer spelen. © Geert De Rycke

Alain Verhoie (Sparta Wortegem) over midweekvoetbal in de winter: “Waarom geen afkoelingsperiode in het provinciaal voetbal?”

voetbal derde provinciale CDoor corona kon Sparta Wortegem twee weken niet spelen. Die uitgestelde matchen moeten snel ingehaald. Dus speelt Wortegem woensdag thuis tegen Michelbeke, zondag tegen Bevere en volgende week woensdag bij Velzeke.

 1. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
  Mijnenergie

  Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

  Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.
 2. Steven en Mathijs Casteele lopen zondag PK veldlopen: “Geen favoriet, maar we lopen altijd om te winnen”
  veldlopen

  Steven en Mathijs Casteele lopen zondag PK veldlopen: “Geen favoriet, maar we lopen altijd om te winnen”

  Zondag wordt in Eernegem het provinciaal kampioenschap veldlopen georganiseerd. Bij de senioren mannen kondigt de wedstrijd zich aan als een van de spannendste van de laatste jaren. Jonathan Goudeseune is, op basis van zijn knappe eerste seizoenshelft, de favoriet, maar toch zal er zeker ook rekening moeten gehouden worden met de broers Steven en Mathijs Casteele. “Steven heeft de laatste weken enkele serieuze stappen voorwaarts gezet en ik denk dat hij moet kunnen winnen”, aldus Mathijs.
 1. Tim Arijs verlaat na acht jaar Erpe-Mere United: “Ik wil geen seizoen te veel op het veld staan”
  Voetbal Derde Nationale A

  Tim Arijs verlaat na acht jaar Erpe-Mere United: “Ik wil geen seizoen te veel op het veld staan”

  Erpe-Mere United zal er volgend seizoen toch een beetje anders uitzien. Tim Arijs (35) heeft na acht seizoenen besloten om op het einde van het kampioenschap de club te verlaten. Dat zal voor alle duidelijkheid in de allerbeste verstandhouding gebeuren. Op dit moment heeft Arijs nog niet bepaald hoe het voetbalverhaal voort zal gaan: definitief stoppen of afsluiten bij Hekelgem.