Met zes doelpunten was de tweede helft een spektakelstuk. Op de foto gaan Maarten De Coninck (Zepperen) en Cedric Geysels (Bree) met elkaar in de clinch.
Volledig scherm
Met zes doelpunten was de tweede helft een spektakelstuk. Op de foto gaan Maarten De Coninck (Zepperen) en Cedric Geysels (Bree) met elkaar in de clinch. © Borgerhoff

Alain Peetermans (Zepperen-Brustem) ziet Bree-Beek profiteren van individuele foutjes: “Dit spektakelstuk verdiende geen verliezer”

voetbal eerste provincialeDe inhaalwedstrijd tussen Zepperen-Brusten en Bree-Beek was er eentje om in te kaderen. Vooral na de rust kozen beide teams voluit voor de aanval en dat zorgde voor een half dozijn doelpunten. Voor de toeschouwers was het genieten geblazen. De bezoekers uit Bree profiteerden van foutjes in de thuisrangen om uit te lopen. Zepperen-Brustem gaf zich niet gewonnen en knokte zich terug in de wedstrijd. Met treffers van Jules Paredis en Seppe Janssen pakte Bree hun zesde overwinning op rij. In de rangschikking diepten ze de kloof op de naaste achtervolgers uit tot zeven punten.

  1. Stouf wint de Legend Boucles, vader en dochter Kenis doen het ook zeer goed. Publiek heel het weekend zeer gedisciplineerd.
    autosport Antwerpen

    Stouf wint de Legend Boucles, vader en dochter Kenis doen het ook zeer goed. Publiek heel het weekend zeer gediscipli­neerd.

    De Legend Boucles @ Bastogne is een zeer bijzondere proef, een wedstrijd ook die erg veeleisend is. De editie 2023 vormde daarop geen uitzondering, in tegendeel. De lijst van opgevers was bijzonder indrukwekkend, terwijl de wedstrijd nooit beslist leek. Net als in 2011, zijn het de West-Vlamingen Stefaan Stouf en Joris Erard die de zege wegkapen en nu tweemaal op het palmares van de grootste Belgische rally voor historische bolides staan. Kempenaar Guino Kenis en zijn co Bjorn Vanoverschelde werden in hun BMW knap tweede, terwijl dochter Julie Kenis ook haar visitekaartje afgaf.