Alain Peetermans wil met zijn team bovenin meedraaien: “We willen ons niet wegsteken, maar een promotie krijg je niet op bestelling.”
Volledig scherm
Alain Peetermans wil met zijn team bovenin meedraaien: “We willen ons niet wegsteken, maar een promotie krijg je niet op bestelling.” © Borgerhoff

Alain Peetermans en Zepperen-Brustem starten laatste fase van de voorbereiding: “Constante prestaties neerzetten om zo hoog mogelijk te finishen”

Voetbal eerste provincialeWanneer we bij de trainers in eerste provinciale informeerden naar mogelijke titelkandidaten, werd Zepperen-Brustem veelvuldig genoemd. Trainer Alain Peetermans wil die favorietenrol zeker niet ontkennen, maar schuift zelf Schoonbeek-Beverst en Torpedo Hasselt naar voor als de te kloppen ploegen. “Op papier hebben we een team dat in de top vijf kan meedraaien”, zegt Peetermans. “We hebben in het tussenseizoen de groep in de breedte aangevuld en komen sterker voor de dag dan vorig jaar. Maar een titel of promotie krijg je niet op bestelling.”

 1. Cedric Mertens en Diegem Sport na strafschoppen voorbij Longlier, nu volgt Rupel Boom: “Tegen mindere ploegen hebben we het moeilijk om het verschil te maken”
  VOETBAL BEKER VAN BELGIE

  Cedric Mertens en Diegem Sport na strafschop­pen voorbij Longlier, nu volgt Rupel Boom: “Tegen mindere ploegen hebben we het moeilijk om het verschil te maken”

  Diegem Sport stond in de tweede ronde van de Belgische beker tegenover RRC Longlier. Groen-wit kon in negentig minuten geen afstand nemen van de Luxemburgse eersteprovincialer. Via de strafschoppen (5-4) lukte het wel. In de derde ronde (zaterdag om 16 uur) is Diegem gastheer voor eerstenationaler Rupel Boom.
 2. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.