Alain Peetermans wil met zijn team bovenin meedraaien: “We willen ons niet wegsteken, maar een promotie krijg je niet op bestelling.”
Volledig scherm
Alain Peetermans wil met zijn team bovenin meedraaien: “We willen ons niet wegsteken, maar een promotie krijg je niet op bestelling.” © Borgerhoff

Alain Peetermans en Zepperen-Brustem starten laatste fase van de voorbereiding: “Constante prestaties neerzetten om zo hoog mogelijk te finishen”

Voetbal eerste provincialeWanneer we bij de trainers in eerste provinciale informeerden naar mogelijke titelkandidaten, werd Zepperen-Brustem veelvuldig genoemd. Trainer Alain Peetermans wil die favorietenrol zeker niet ontkennen, maar schuift zelf Schoonbeek-Beverst en Torpedo Hasselt naar voor als de te kloppen ploegen. “Op papier hebben we een team dat in de top vijf kan meedraaien”, zegt Peetermans. “We hebben in het tussenseizoen de groep in de breedte aangevuld en komen sterker voor de dag dan vorig jaar. Maar een titel of promotie krijg je niet op bestelling.”

  1. Amaury Cordeel in laatste rechte lijn voor thuisraces in Francorchamps eind deze maand
    Autosport

    Amaury Cordeel in laatste rechte lijn voor thuisraces in Francor­champs eind deze maand

    Dit weekend is de autosportactualiteit geconcentreerd op twee plaatsen: de Hungaroring in de Hongaarse hoofdstad Boedapest en Spa-Francorchamps in onze Ardennen. Waar in Spa de bekende 24-uursrace voor GT-wagens op het menu staat, zijn in Hongarije de F1-rijders, maar ook de F3-rijders aan het werk, met onder meer onze jonge landgenoot Amaury Cordeel. Cordeel groeit stap voor stap in zijn maidenseizoen, maar het is geen makkelijke weg voor het talent uit Temse.