Aisha Vercaemer hoopt eindelijk eens de Masters te winnen.
Volledig scherm
Aisha Vercaemer hoopt eindelijk eens de Masters te winnen. © Geert De Rycke

Aisha Vercaemer (Gantoise) wacht weer druk tennisjaar: “Masters zijn opnieuw een doel”

TENNISAisha Vercaemer (23) houdt er jaar na jaar een stevig tennisprogramma op na en verzamelde daarbij heel wat toernooizeges. Ook dit jaar wil ze laten zien wat ze in haar mars heeft en kroonde ze zich een eerste keer tot toernooiwinnares. Al voegt Vercaemer er aan toe dat ze nog niet top is.

 1. Sezoens Bocholt en Serge Spooren verliezen topper met 30-28 bij leider Visé: “Op de cruciale momenten waren we niet fris genoeg”
  Handbal

  Sezoens Bocholt en Serge Spooren verliezen topper met 30-28 bij leider Visé: “Op de cruciale momenten waren we niet fris genoeg”

  In de topper met als inzet de leidersplaats en voor Sezoens Bocholt het finaleticket voor de Belgische play-offs speelden de Damburgers zeker geen slechte partij bij leider Visé, maar verloor met 30-28. De Luikenaars met de Limburgse coach Korneel Douven en doelman Nicholas Plessers wonnen verdiend en zijn in de finale zeker van het thuisvoordeel. Door de overwinning van Sporting Pelt bij Tongeren moet Bocholt op de laatste speeldag thuis nog winnen van Tongeren.
 2. Sottegem, Sint-Denijs en Haasdonk klimmen naar eerste provinciale, Kallo duwt Evergem en Nederhasselt naar derde provinciale
  Provinciaal voetbal

  Sottegem, Sint-De­nijs en Haasdonk klimmen naar eerste provincia­le, Kallo duwt Evergem en Nederhas­selt naar derde provincia­le

  Op drie wedstrijden in vierde provinciale na zitten de eindronden in het provinciaal voetbal erop. Met SV Sottegem, KVV Sint-Denijs en HRS Haasdonk kennen we sinds zondagnamiddag drie nieuwe eersteprovincialers. Zowel in tweede als derde provinciale wordt op basis van de standen na negentig minuten een rangschikking met de verliezers van speeldag twee opgemaakt. Met in volgorde van belangrijkheid: punten, doelsaldo, doelpunten voor, doelpunten tegen. Als Drongen volgend weekend in de interprovinciale eindronde wint van VK Linden en naar het nationale amateurvoetbal klimt, is er zowel in tweede, derde als vierde provinciale een extra stijger.