Het podium van de 5.000m werd in Ninove door OEH beheerst.
Volledig scherm
Het podium van de 5.000m werd in Ninove door OEH beheerst. © Geert De Rycke

Afstandslopers van OEH domineren 5.000m op Flanders Cup in Ninove

AtletiekDe omstandigheden leken perfect voor de afstandslopers op de Flanders Cup in Ninove. Alleen de wind speelde aanvankelijk wat als spelbreker, maar die belette de atleten van OEH niet om naar een volledige bezetting van het podium te lopen op de 5.000m. Simon Debognies (derde) verbeterde zijn besttijd zelfs met ruim tien seconden. Ook DCLA’ers Pieter Sisk op de 800m en Stijn Baeten op de 1.500m stelden hun besttijden scherper.

  1. Asterix Avo zet een knappe prestatie neer tijdens het hoogstaand Champions Leagueduel tegen Olympiakos Piraeus: “Het is straf wat we hier gebracht hebben”
    volleybal

    Asterix Avo zet een knappe prestatie neer tijdens het hoogstaand Champions Leagueduel tegen Olympiakos Piraeus: “Het is straf wat we hier gebracht hebben”

    Asterix Avo heeft een prima wedstrijd afgewerkt in Piraeus, de havenstad van Athene. De piepjonge kern van trainer-coach Kris Vansnick - de basiszes was gemiddeld 21 jaar jong - telde bovendien tal van speelsters die hun internationaal debuut vierden. De veelbelovende Europese start tegen Olympiakos in de sterke Champions League doet het beste verhopen voor de toekomst.