Mourad Daoudi (centraal met bord) vertrekt na dit seizoen bij de Eesterploeg.
Volledig scherm
Mourad Daoudi (centraal met bord) vertrekt na dit seizoen bij de Eesterploeg. © Sint-Lenaarts / RV

Afscheidnemende Mourad Daoudi rolt rode loper uit voor Sint-Lenaarts tegen Betekom (7-0): “Zo goed als elke kans was raak”

voetbal derde nationale BSint-Lenaarts heeft zaterdagavond bijzonder zwaar uitgehaald. Mourad Daoudi effende na een klein kwartier het pad voor een klinkende 7-0-thuiszege tegen Betekom, dat in de tweede helft maar liefst zes treffers om de oren kreeg.

 1. Steven Vanmedegael blijft nuchter na de stunt van Knack Roeselare in Modena: “De eerste stap is gezet”
  PREMIUM
  Volleybal CEV-cup

  Steven Vanmede­gael blijft nuchter na de stunt van Knack Roeselare in Modena: “De eerste stap is gezet”

  Roeselare heeft in Modena de derde Italiaanse ploeg in de CEV-competitie verbijsterd doen opkijken. Coach Gianni was nochtans verwittigd nadat het Knack-team reeds in de vorige Europese confrontaties Lube Civitanova en Volley Piacenza had voorbijgestoken. De miljoenenploeg van Valsa Group Modena was, verbazend genoeg drie sets lang, niet opgewassen tegen de wilskrachtige Belgische toppers. Een onverhoopte 0-3-zege in Italië stond na 80 minuten op het scorebord.
 2. Vincent Van Sprengel mengt zich met Vorselaar in titeldebat: “We zullen onze rol blijven vervullen”
  PREMIUM
  Voetbal eerste provinciale

  Vincent Van Sprengel mengt zich met Vorselaar in titeldebat: “We zullen onze rol blijven vervullen”

  Na vele jaren moet Vorselaar straks afscheid nemen van eerste provinciale. Na een moeilijk seizoen, dat doorweven werd met verschillende tegenslagen, kon men in de Riemenstraat niet voor een stunt zorgen. In de slotfase van de competitie heeft de kalendermaker Vorselaar nog opgezadeld met enkele serieuze uitdagingen.
  Vorselaar, Geel, Kasterlee, Lille, Herentals