Amaury Capiot wordt door zijn team Arkea-Samsic als kopman uitgespeeld.
Volledig scherm
Amaury Capiot wordt door zijn team Arkea-Samsic als kopman uitgespeeld. © Belga

Acht Limburgers in Ronde van Vlaanderen, uitkijken naar Tim Wellens en Dylan Teuns

Wielrennen ProfsMet acht zijn ze, de Limburgers die zondag van start gaan in de Ronde van Vlaanderen. Echte kanshebbers, tenzij er grote verrassingen volgen, lijken er niet te zijn. Tim Wellens (Lotto-Soudal) en Dylan Teuns (Bahrain-Victorious) staan wel op de lijstjes, maar dan eerder bij de renners van wie verwacht wordt dat ze koers kunnen laten ontploffen. Amaury Capiot (Arkea-Samsic) is de enige Limburger die als kopman naar voor geschoven wordt.

 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 2. Jentl Vankrunkelsven zet met Berg en Dal grote stap richting titel én beker: “Bekijken het week na week”
  PREMIUM
  Voetbal eerste provinciale

  Jentl Vankrun­kels­ven zet met Berg en Dal grote stap richting titel én beker: “Bekijken het week na week”

  In eerste provinciale lijkt de titelstrijd in een beslissende plooi te liggen. Grote favoriet Berg en Dal deed de voorbije speeldag een gouden zaak. Het won zelf met 2-4 in Loenhout en zag hoe de grootste concurrenten een steek lieten vallen. In de komende drie thuiswedstrijden kan de Meerhoutse formatie het doek over de titelstrijd neerlaten.
  Meerhout, Geel, Kasterlee, Lille, Vorselaar, Herentals