Nick Vanmechelen, Michiel Antheunis en Ben Vanhoudt leiden de tennisschool van KTC Diest.
Volledig scherm
Nick Vanmechelen, Michiel Antheunis en Ben Vanhoudt leiden de tennisschool van KTC Diest. © Guy Meurs

Academie van KTC Diest alweer in de prijzen: “Tennis voor iedereen is hier geen loos begrip”

tennisKTC Diest, dat binnen Tennis Vlaanderen tot het Limburgse gewest behoort, is samen met Tenkie Park en GT Tessenderlo één van de drie Limburgse clubs die het label ‘Opleidingsclub goud mét Performance Trainingscenter’ voor 2022 in de wacht sleepte. “Ons team hangt enorm aan elkaar, dat is een geweldige troef”, aldus Nick Vanmechelen.

 1. Maaseik haalt zijn gram: wedstrijd nummer zeven levert eerste overwinning tegen Roeselare op
  Lotto Volley Liga

  Maaseik haalt zijn gram: wedstrijd nummer zeven levert eerste overwin­ning tegen Roeselare op

  Greenyard Maaseik heeft zeven wedstrijden moeten wachten op de eerste overwinning tegen Roeselare. Zaterdag was het dan toch raak. Een fel Maaseik, aangemoedigd door een enthousiaste Steengoed Arena, hield de West-Vlamingen af. De overwinning levert Maaseik ook de voorlopige eerste plaats in de champion play-offs op. Woensdag krijgen de Maaseikenaars opnieuw bezoek uit West-Vlaanderen, deze keer van Menen.
 2. Victor Van De Wiele (FC Gullegem) scoort thuis tegen Eendracht Aalst: “We moeten kijken naar onszelf en zijn op goede weg om het behoud te verzekeren”
  voetbal tweede amateur A

  Victor Van De Wiele (FC Gullegem) scoort thuis tegen Eendracht Aalst: “We moeten kijken naar onszelf en zijn op goede weg om het behoud te verzekeren”

  FC Gullegem zorgde thuis tegen ex-eersteklasser Eendracht Aalst voor spektakel. Tegen de bij momenten technisch betere bezoekers won het na een doelpunt op de counter. De Ajuinen eindigden met negen man. In de strijd om het behoud doet Gullegem alvast een heel goede zaak. Sedert de trainerswissel is het bovendien al zes wedstrijden ongeslagen.