Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Aboverkoop gaat meteen hard bij KV Mechelen: “Een absoluut record”

voetbal 1ATopstart voor de abonnementenverkoop bij KV Mechelen. Na één dag zitten ze al aan bijna 1.100 abonnees voor het seizoen 2021-2022. Een record, zo meldt de club.

2 reacties

 • Dirk De laet

  1 maand geleden
  Leut zien da ge van mechele zė en steun de club vant stad.
 • F Peeters

  1 maand geleden
  Dat zijn dus trouwe supporters.
 1. TAC Rally geannuleerd: “Rallyfans moeten zich onthouden van uitspraken die toekomst wedstrijd in gevaar kan brengen”
  RALLY

  TAC Rally geannu­leerd: “Rallyfans moeten zich onthouden van uitspraken die toekomst wedstrijd in gevaar kan brengen”

  Het Belgian Rally Championship zal op zaterdag 26 juni definitief van start gaan in Vresse-sur-Semois met de eerste editie van de South Belgian Rally. Organisator DG Sport kreeg, met steun van RACB Sport, de goedkeuring van de autoriteiten om de rally te organiseren volgens het geldende protocol. Echter de wedstrijd in Tielt, de bekende TAC Rally, voorzien als tweede manche van het Belgische kampioenschap, verdween dan weer van de kalender.
 2. Amaury Capiot blikt met gemengde gevoelens terug op de Baloise Belgium Tour: “Geen hoogvlieger, maar voel me steeds beter”
  Wielrennen

  Amaury Capiot blikt met gemengde gevoelens terug op de Baloise Belgium Tour: “Geen hoogvlie­ger, maar voel me steeds beter”

  Amaury Capiot (Team Arkéa Samsic) leverde in de slotrit van de Baloise Belgium Tour stevig werk om sprinter Nacer Bouhanni af te zetten. De Fransman geraakte niet verder dan de vijfde plaats. Capiot blikte met gemengde gevoelens terug op zijn Ronde van België.”Ik had gehoopt met goede benen te kunnen starten, maar pas op de vierde dag liep het echt lekker. Dinsdag rijd ik nog Parijs-Camenbert, daarna gaat de focus naar het BK”, zegt Capiot.
 3. Rupel Boom in verregaande onderhandelingen met buitenlandse investeerders. Kamiel Coenaerts: “Het dossier ligt bij onze juristen”
  voetbal eerste nationale

  Rupel Boom in verregaan­de onderhande­lin­gen met buitenland­se investeer­ders. Kamiel Coenaerts: “Het dossier ligt bij onze juristen”

  Ondergaat Rupel Boom binnenkort een gedaanteverandering? Het kan zomaar, want de onderhandelingen tussen het clubbestuur en een buitenlandse investeerdersgroep gaan de goede kant uit. Dat de Steenbakkers oplossingen zochten om een gezonde toekomst voor de club te garanderen, was niets nieuws. Daarover communiceerde het clubbestuur eerder al. Nu is het dus alleen nog wachten op een akkoord.