Abdoulaye Declerck (KSK Maldegem) gaat aan de haal met de bal. Steven Declerck (FC Lembeke) trekt in de achtervolging.
Volledig scherm
Abdoulaye Declerck (KSK Maldegem) gaat aan de haal met de bal. Steven Declerck (FC Lembeke) trekt in de achtervolging. © Robby Verdickt

Abdoulaye De Clerck en KSK Maldegem maken indruk met 3-0-zege tegen FC Lembeke: “We wonnen aan maturiteit”

VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE AOpnieuw kurkdroge winst voor tweedeprovincialer SK Maldegem. In een dol openingskwartier mepten de roodgelen FC Lembeke tegen het canvas. Drie doelpunten, een uppercut die kan tellen. Lembeke probeerde na die sterke start van de thuisploeg nog een vuist te maken. KSK Maldegem gaf geen krimp. Rechtsachter Abdoulaye Declerck genoot van de 3-0-zege.

 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 1. Laura Verdonschot wil haar loopbaan een boost geven en verkast naar Vondelmolen-De Ceuster
  Veldrijden profs vrouwen

  Laura Verdon­schot wil haar loopbaan een boost geven en verkast naar Vondelmo­len-De Ceuster

  Laura Verdonschot (Pauwels Sauzen-Bingoal) stapt begin 2022 over van haar huidige team naar Vondelmolen-De Ceuster. Daarmee wil de Lommelse haar loopbaan een nieuwe boost geven. Verdonschot is al een tijdje op zoek naar het goede ritme. Bij haar nieuwe team wordt ze ploegmaat van onder meer Suzanne Verhoeven en Ellen Van Loy. “Ik ben overtuigd dat dit voor mij de juiste keuze is en ben trots deel te mogen uitmaken van dit mooi groeiende team”, vertelt Verdonschot.