Abderrahman El Gdali speelt al bijna tien jaar bij SC Mechelen.
Volledig scherm
Abderrahman El Gdali speelt al bijna tien jaar bij SC Mechelen. © Mpics

Abderrahman El Gdali (SC Mechelen) blij met actieplan van KBVB rond discriminatie en racisme: “Mensen kunnen er alleen slimmer van worden”

voetbal vierde provincialeDe KBVB zet in samenwerking met Voetbal Vlaanderen en het Waalse ACFF een actieplan op in de strijd tegen racisme en discriminatie op onze Belgische voetbalvelden. Dat maakte de voetbalbond dinsdag bekend. Zo komt er een toegankelijk meldpunt, een inclusiemanager, een Diversity Board en een Nationale Kamer voor Discriminatie en Racisme.

 1. Patro Eisden krijgt geen licentie voor eerste nationale en stapt naar het BAS: “Toekomst van de club komt niet in gevaar”
  voetbal eerste nationale

  Patro Eisden krijgt geen licentie voor eerste nationale en stapt naar het BAS: “Toekomst van de club komt niet in gevaar”

  Patro Eisden krijgt geen licentie om volgend seizoen aan te treden in eerste nationale. Dat heeft de licentiecommissie van de KBVB aan de club laten weten. Nieuwbakken voorzitter Derrick Devonport, die onlangs de club overnam van Salar Azimi, liet weten dat de club via het BAS alsnog die licentie wil afdwingen: “We willen constructief samenwerken met de licentiemanager. De toekomst van de club komt niet in gevaar”, liet de nieuwe beheerder in een open brief weten.
 1. De hoogtepunten uit Moeskroen - Antwerp
  Play

  De hoogtepun­ten uit Moeskroen - Antwerp

 2. Van de Anderlecht-zege tot de domper voor Waasland-Beveren: de hoogtepunten van speeldag 33 in de Jupiler Pro League
  Play
  Jupiler Pro League
  2

  Van de Anderlecht-ze­ge tot de domper voor Waas­land-Beveren: de hoogtepun­ten van speeldag 33 in de Jupiler Pro League

  12 april