Abdelhalim Ettalaki neemt de richtlijnen van bondscoach Karim Bachar ter harte.
Volledig scherm
Abdelhalim Ettalaki neemt de richtlijnen van bondscoach Karim Bachar ter harte. © Photo News

Abdelhalim Ettalaki stunt met Rode Duivels tegen Italië: “Deze zege geeft een enorme boost”

FutsalDe 5-4-overwinning van de Rode Duivels tegen groepsfavoriet Italië spreekt de futsalwereld aan. Onze landgenoten vrijwaarden hun kansen op deelname aan het EK 2022 in Nederland. De winst gaat echter verder dan dat. Dinsdag spelen de Duivels de beslissende kwalificatiematch in en tegen Finland. Het vertrouwen staat in het zenit.

 1. Weekendavond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streamingland

  Weekend­avond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streaming­land

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste nieuwe films en series voor het weekend. Wat staat er deze week op onze menu? Een iconische hereniging van wereldberoemde superhelden op Streamz, een psychologische thriller met tweevoudig Golden Globe-winnares Amy Adams op Netflix en het onvertelde verhaal van de Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog op Prime Video. Laat dat regenweer maar komen, wij kruipen alvast voor ons scherm.
 2. Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicitaties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomstige collega’s mocht ontmoeten"
  Jobs

  Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicita­ties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomsti­ge collega’s mocht ontmoeten"

  Guido Maes werkt al meer dan dertig jaar in de informaticasector. De laatste twintig doet hij dat bij Wolters Kluwer Wolters Kluwer Tax & Accounting België, maar daarvoor maakte hij kennis met een aantal andere bedrijven. “Je job moet passen bij je interesses en je levensstijl”, vindt hij. Jobat.be vroeg hem naar de belangrijkste inzichten die hij heeft verworven doorheen zijn carrière.
 3. Joshua Heath in play-offs met Leuven Bears: “Waarom zouden we niet kunnen stunten tegen Antwerp Giants?”
  Basketbal Euromillions League

  Joshua Heath in play-offs met Leuven Bears: “Waarom zouden we niet kunnen stunten tegen Antwerp Giants?”

  Woensdagavond mag Leuven Bears voor het eerst sinds 2013 weer deelnemen aan de play-offs. De ploeg eindigde in de reguliere competitie op een mooie zesde plaats. In de kwartfinale van die play-offs nemen de Leuvenaren het op tegen Antwerp Giants. Dat team strandde op de derde plaats. De Antwerpenaren zijn gezien hun status favoriet, maar onderschatten de tegenstander beter niet.
 1. Gilles De Bilde over EK-selectie: "Martínez laat jonge garde nog in wachtkamer"
  Play

  Gilles De Bilde over EK-selectie: "Martínez laat jonge garde nog in wachtkamer"

 2. Herbeleef hoe Evenepoel seconde terug wint en Sagan ploegwerk afrondt
  Play

  Herbeleef hoe Evenepoel seconde terug wint en Sagan ploegwerk afrondt