Abdelhalim Ettalaki (r.) vindt dat Antwerpen kan terugblikken op een goede heenronde mits winst in Jette.
Volledig scherm
Abdelhalim Ettalaki (r.) vindt dat Antwerpen kan terugblikken op een goede heenronde mits winst in Jette. © Gmax

Abdelhalim Ettalaki en FT Antwerpen naar achtste finale in Beker van België: “De ploeg staat helemaal onder stoom”

FutsalFT Antwerpen heeft weinig moeite ondervonden om tweedeklasser Morlanwelz in eigen huis uit te schakelen in de zestiende finale van de Beker van België. Het jaar zit er voor de sinjoren nog niet op. Volgende vrijdag wacht er het team nog een laatste verplaatsing naar rode lantaarn Jette.

  1. Fusieclub VC Leest stuurt plannen noodgedwongen bij en start volgend seizoen alleen in vierde provinciale: “Onvoldoende budget om ook in eerste te voetballen”
    VOETBAL

    Fusieclub VC Leest stuurt plannen noodgedwon­gen bij en start volgend seizoen alleen in vierde provincia­le: “Onvoldoen­de budget om ook in eerste te voetballen”

    VC Leest, de nieuwe fusieclub die ontstaat uit Rapid Leest en Leest United, komt volgend seizoen uit in vierde provinciale. Niet geheel volgens het initiële plan, want bij de voorstelling van het project vorig jaar zou de club met een eerste elftal aantreden in de reeksen waarin zowel Rapid als United uitkomen. Maar als gevolg van ‘nieuwe elementen’ die de voorbije weken opdoken, zagen de initiatiefnemers zichzelf genoodzaakt om die plannen bij te sturen.