Op het podium van de GP Raf Jonckheere in Westrozebeke flankeerde Aaron Verwilst (rechts) winnaar en trainingsmaat Jonas Rickaert en de Nieuw-Zeelander Luke Mudgway.
Volledig scherm
Op het podium van de GP Raf Jonckheere in Westrozebeke flankeerde Aaron Verwilst (rechts) winnaar en trainingsmaat Jonas Rickaert en de Nieuw-Zeelander Luke Mudgway. © VDB

Aaron Verwilst na derde plaats in Westrozebeke: “Ik wist dat ik enkel Jonas Rickaert in de gaten moest houden”

wielrennen profsAaron Verwilst (24) sloot de profkermiskoers in Westrozebeke als derde af. In een sprint met vier legde hij de duimen voor trainingsmaat Jonas Rickaert en voor de Nieuw-Zeelander Luke Mudgway. Zaterdag rijdt hij de Heistse Pijl.

  1. Romero vindt opnieuw weg naar doel en bezorgt Ninove belangrijke driepunter: “Ons snel herpakt na opdoffer van woensdag”
    Voetbal Eerste Nationale

    Romero vindt opnieuw weg naar doel en bezorgt Ninove belangrij­ke driepunter: “Ons snel herpakt na opdoffer van woensdag”

    VK Ninove heeft zich stevig herpakt na de kansloze 0-3-thuisnederlaag van afgelopen woensdag tegen Visé. De groenhemden kwamen op het veld van Dessel al vroeg op voorsprong. De Kempenaars kwamen na de rust op gelijke hoogte, maar dan ontbond Oli Romero zijn duivels na vijf matchen zonder doelpunt. De Ninoofse goaltjesdief prikte er nog twee tegen de netten in het slotkwartier en bezorgde zo zijn ploeg een belangrijke driepunter.