De 30-jarige Aaron Vandendriessche speelt volgend seizoen voor SV Diksmuide
Volledig scherm
De 30-jarige Aaron Vandendriessche speelt volgend seizoen voor SV Diksmuide © VDB

Aaron Vandendriessche begint aan zijn laatste maanden als speler van SKV Zwevezele: “Spijtig dat deze bende vrienden straks uiteen valt”

VOETBAL TWEEDE NATIONALE AOver enkele maanden valt het doek definitief voor de eerste ploeg van SKV Zwevezele. De te zware licentievoorwaarden voor eerste nationale deden de club de das om. De beslissing van het bestuur kwam bij de spelersgroep heel hard aan. Niemand had een dergelijk scenario verwacht.

 1. Jeroen De Vroe en SK Wavria overtuigen in eindronde en promoveren naar tweede provinciale: “Ons niveau overstegen”
  voetbal

  Jeroen De Vroe en SK Wavria overtuigen in eindronde en promoveren naar tweede provincia­le: “Ons niveau overstegen”

  SK Wavria had zondag aan een 2-2 gelijkspel genoeg om de promotie naar tweede provinciale af te dwingen ten koste van Molenzonen-Hallaar. Na de 1-3-uitzege van donderdag leek het nog even spannend te zullen worden bij een 1-2-achterstand, maar Dieter Van Den Brande schonk zijn ploeg zekerheid. Een knap resultaat van Wavria dat in de terugronde alleen van kampioen Punt-Larum verloor op de slotspeeldag en daarna de draad gewoon weer opnam in de eindronde.
 2. Lille United viert twee weken na succes van de A-ploeg promotie van de B-ploeg naar tweede provinciale
  voetbal eindronde derde provinciale

  Lille United viert twee weken na succes van de A-ploeg promotie van de B-ploeg naar tweede provincia­le

  Lille United heeft zondagnamiddag voor een unieke gebeurtenis gezorgd. Twee weken nadat de A-ploeg de promotie naar tweede nationale afdwong, slaagde de B-ploeg erin om naar tweede provinciale door te stoten. Lille won in de eindronde de terugwedstrijd tegen Willebroekse met 2-0. Doelman Tom Wagemans stond, net als twee weken geleden met de A-ploeg tegen Diest, nu ook tegen Willebroekse onder de lat.