Aaron Van der Beken werkt zaterdag Luik-Bastenaken-Luik voor beloften af, voor hem een klassieker op gekend terrein.
Volledig scherm
Aaron Van der Beken werkt zaterdag Luik-Bastenaken-Luik voor beloften af, voor hem een klassieker op gekend terrein. © Geert De Rycke

Aaron Van der Beken naar L-B-L voor beloften: “Een week voor het WK met een sterk deelnemersveld”

wielrennen beloftenLuik-Bastenaken-Luik voor beloften wordt zaterdag gereden. In tegenstelling tot in het verleden ligt de aankomst niet op de piste in Ans, maar op La Redoute, een helling die in de finale twee keer moet worden beklommen.

  1. Tweelingsbroers Leonardo (Belisia) en Andrea (Hades) Cascio voor het eerst tegenover elkaar: “Al wekenlang is dit duel het gespreksonderwerp nummer één”
    voetbal tweede nationale B

    Tweelings­broers Leonardo (Belisia) en Andrea (Hades) Cascio voor het eerst tegenover elkaar: “Al wekenlang is dit duel het gesprekson­der­werp nummer één”

    Er heerst voetbalkoorts binnen de familie Cascio. De wedstrijd Hades - Belisia Bilzen van zaterdag staat reeds maandenlang rood aangevinkt op de kalender. De tweelingsbroers Andrea en Leonardo Cascio staan voor het eerst tegenover elkaar in een officiële competitiewedstrijd. Beiden spelen in tweede nationale. De ene bij bij Hades, de andere bij Belisia. De ene is spits en de andere is keeper. Zelfs de 84-jarige ‘nonna’ Antonina wil dit duel voor geen geld missen. Grootmoeder is eregast en krijgt alvast een zitje in de hoofdtribune.