Aaron Dockx, in het begin van het seizoen aan het feest in Beringen en Bredene, moest drie crossen na elkaar de duimen leggen voor de Nederlander David Haverdings.
Volledig scherm
Aaron Dockx, in het begin van het seizoen aan het feest in Beringen en Bredene, moest drie crossen na elkaar de duimen leggen voor de Nederlander David Haverdings. © Photo News

Aaron Dockx drie keer op rij tweede: “En toch trek ik naar de Koppenbergcross om er te winnen”

Veldrijden U19Aaron Dockx (17) botste het voorbije weekend tweemaal op David Haverdings. In Ruddervoorde gaf hij vijftien tellen toe op de Nederlander, in Zonhoven strandde hij aan zijn achterwiel. Ook in Oisterwijk was Haverdings hem te vlug af.

  1. Banken lanceren massaal nieuwe rekeningen met hogere spaarrentes: waarom? En hoe haal jij er je voordeel uit?
    Spaargids.be

    Banken lanceren massaal nieuwe rekeningen met hogere spaarren­tes: waarom? En hoe haal jij er je voordeel uit?

    Heel wat banken pakten recent uit met nieuwe spaarrekeningen met een hogere rente. Hun vergoeding ligt telkens hoger dan de rente die deze banken op hun andere - klassieke - spaarrekeningen geven. Waarom doen ze dat dan? Ze kunnen toch de rente op hun klassieke spaarrekeningen optrekken, zou je denken. Dat klopt, maar dat zou hen geld kosten. Spaargids.be legt je uit hoe je met je klassieke spaarrekening toch ook een hoge rente kan meepikken.