Aaron Dockx, in het begin van het seizoen aan het feest in Beringen en Bredene, moest drie crossen na elkaar de duimen leggen voor de Nederlander David Haverdings.
Volledig scherm
Aaron Dockx, in het begin van het seizoen aan het feest in Beringen en Bredene, moest drie crossen na elkaar de duimen leggen voor de Nederlander David Haverdings. © Photo News

Aaron Dockx drie keer op rij tweede: “En toch trek ik naar de Koppenbergcross om er te winnen”

Veldrijden U19Aaron Dockx (17) botste het voorbije weekend tweemaal op David Haverdings. In Ruddervoorde gaf hij vijftien tellen toe op de Nederlander, in Zonhoven strandde hij aan zijn achterwiel. Ook in Oisterwijk was Haverdings hem te vlug af.

  1. Michiel Jonckheere en Karim Belhocine blikken vooruit op bekermatch tegen KV Oostende: “Voor een ploeg als Kortrijk is de beker de enige kans op een prijs”
    VOETBAL BEKER VAN BELGIË

    Michiel Jonckheere en Karim Belhocine blikken vooruit op bekermatch tegen KV Oostende: “Voor een ploeg als Kortrijk is de beker de enige kans op een prijs”

    KV Kortrijk neemt het woensdagavond in de achtste finales van de Croky Cup op tegen KV Oostende. Een speciale wedstrijd voor Michiel Jonckheere, want de middenvelder was er tot voor kort actief. Ook voor T1 Karim Belhocine is het een belangrijke partij. Hij wil maar wat graag ver geraken in de beker.