Aaron Despeghel (TC De Vloer) won vorig seizoen in SDI en Heidepark en zit nu al aan drie titels bij de heren 2.
Volledig scherm
Aaron Despeghel (TC De Vloer) won vorig seizoen in SDI en Heidepark en zit nu al aan drie titels bij de heren 2. © Stijn Deleus

Aaron Despeghel (90 punten) zegeviert zowel op Het Zeen Sterrebeek als in Tennifun bij de heren 2: “Een beetje van het goede te veel”

tennisVorig seizoen was Aaron Despeghel al een gevaarlijke klant in de tweede mannenreeks, getuige daarvan zijn twee toernooizeges. Maar nu hij zelf het maximum van 90 punten telt, lijkt hij nog moeilijker af te stoppen. Vorige zondag schreef hij op één en dezelfde dag zowel het toernooi van Het Zeen Sterrebeek als dat van Tennifun in Hoegaarden op zijn naam.

  1. Alken een maatje te groot voor Eendracht Mechelen a/d Maas: “Sterk blok gekoppeld aan efficiëntie zorgen voor ruime 5-1-zege”
    Voetbal eerste provinciale

    Alken een maatje te groot voor Eendracht Mechelen a/d Maas: “Sterk blok gekoppeld aan efficiën­tie zorgen voor ruime 5-1-zege”

    Met zeven op negen heeft FC Alken de competitie schitterend ingezet. Na een gelijkspel tegen Zonhoven en een overwinning in Achel ging nu ook Eendracht Maasmechelen voor de bijl. Aanvankelijk verliep de partij evenwichtig, maar een efficiënt scorend Alken klom voor de rust via Van De Paer naar een veilige 2-0-voorsprong. Toen bezoeker Avci nadien met twee gele kaarten vroegtijdig moest douchen, bouwde de thuisploeg de stand verder uit.