Aanwinst Ange-Freddy Plumain moet het scorend vermogen bij KVC Westerlo mee opkrikken.
Volledig scherm
Aanwinst Ange-Freddy Plumain moet het scorend vermogen bij KVC Westerlo mee opkrikken. © BELGA

Aanwinst Ange-Freddy Plumain (KVC Westerlo) scoort meteen bij zijn debuut: “Verrast door het niveau van de match tegen Seraing”

Voetbal Eerste klasse BKVC Westerlo wist zich zondagmiddag naar de tweede plaats in 1B te knokken na een spectaculaire 4-3-thuiszege tegen concurrent RFC Seraing. Met Ange-Freddy Plumain en Léo Seydoux dropte coach Bob Peeters twee van de drie aanwinsten in de basiself en die lieten zich meteen opmerken.

 1. Francky Dury en Zulte Waregem willen ‘Vlasico’ nog eens winnen: “Hopelijk laatste keer zonder fans”
  VOETBAL 1A

  Francky Dury en Zulte Waregem willen ‘Vlasico’ nog eens winnen: “Hopelijk laatste keer zonder fans”

  De opmars van Zulte Waregem heeft Essevee op plaats zeven in de rangschikking gebracht. Toch werd de afgelopen week niet zozeer over de driepuntenkloof met de top vier gepraat. En al helemaal niet over dat ene puntje dat Zulte Waregem nog amper nodig heeft op ook mathematisch verzekerd te zijn van de redding. Vanavond trekt Essevee naar het Guldensporenstadion voor de tweede ‘Vlasico’ van het seizoen, en dan telt niks anders dan die burenstrijd met KV Kortrijk te winnen. Vooral omdat het al even geleden is.
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. REACTIES. Van Avermaet: “Ik was op de afspraak waar het moest - Wellens: “Onzichtbaar openingsweekend”
  Play
  Wielrennen
  3

  REACTIES. Van Avermaet: “Ik was op de afspraak waar het moest - Wellens: “Onzicht­baar openings­week­end”

  28 februari
 2. De plaatsbal van Amallah, de streep van Lopes en de winner van Thorstvedt: alle hoogtepunten uit de JPL-duels van speeldag 29
  Play
  Jupiler Pro League

  De plaatsbal van Amallah, de streep van Lopes en de winner van Thorstvedt: alle hoogtepun­ten uit de JPL-duels van speeldag 29

  6:24