Toon Lenaerts hoopt met Dessel de positieve lijn te kunnen doortrekken.
Volledig scherm
Toon Lenaerts hoopt met Dessel de positieve lijn te kunnen doortrekken. © Mpics

Aanvoerder Toon Lenaerts speelt met Dessel Sport topper in Patro Eisden:
“Ik verwacht geen doelpuntenfestival”

voetbal eerste nationaleIn eerste nationale delen Francs Borains, Luik, Patro Eisden en Dessel Sport de leiding. Met de Limburgse formatie uit Maasmechelen en Dessel staan zaterdagvond om 20 uur twee van de leidersploegen tegenover mekaar. De Kempenaars zijn bovenaan het klassement de verrassing van de voorbije weken. Op basis van hun geleverde spel, staan ze er wel op hun plaats.

  1. Nathan Volckerick en Avanti Stekene kunnen al drie wedstrijden niet meer winnen: “Na een gelijkspel op Tempo Overijse zou ik zeker niet van een dipje spreken”
    voetbal derde nationale A

    Nathan Volckerick en Avanti Stekene kunnen al drie wedstrij­den niet meer winnen: “Na een gelijkspel op Tempo Overijse zou ik zeker niet van een dipje spreken”

    Twee op negen, de laatste zege dateert van midden november. Op het veld van Tempo Overijse kon Avanti Stekene voor de derde wedstrijd op rij geen overwinning pakken. Que pasa, Avanti? Blessures, zo denkt Nathan Volckerick: “We hebben al vijf of zes wedstrijden niet meer met hetzelfde basiselftal kunnen spelen.”