Stig Cools (l.) in actie tijdens de thuiswedstrijd van vorige week tegen Wellen, waarin hij in duel gaat met bezoeker met Maxim Versteeven.
Volledig scherm
Stig Cools (l.) in actie tijdens de thuiswedstrijd van vorige week tegen Wellen, waarin hij in duel gaat met bezoeker met Maxim Versteeven. © Mpics

Aanvoerder Stig Cools niet verrast door succes van Lille: “We beschikken over een heel goede ploeg”

voetbal derde nationale BIn derde nationale B heeft Lille United de voorbije weken een serieuze opmars gemaakt in het algemeen klassement. Na een dertien op vijftien, en drie zeges op rij, is de Kempische fusieclub op de derde plaats terecht gekomen. Zaterdagavond om 20 uur is er het burenduel met Sint-Lenaarts.

 1. Berchem Sport stelt in twee dolle minuten belangrijke zege tegen Lebbeke veilig (2-0): “Het was van moeten”
  PREMIUM
  voetbal tweede nationale b

  Berchem Sport stelt in twee dolle minuten belangrij­ke zege tegen Lebbeke veilig (2-0): “Het was van moeten”

  Berchem Sport kon zich na de recente 3 op 12 geen nieuw puntenverlies veroorloven tegen concurrent Lebbeke en die boodschap hadden de troepen van Nico Van Uytsel goed begrepen. De partij ging goed over en weer, maar de thuisploeg won verdiend dankzij twee snel opeenvolgende goals kort na rust van De Kuyffer en Cobos vanop de stip. Ook na de domme uitsluiting van Amali een kwartier voor tijd kwam Berchem niet meer in de problemen.
 2. KFC Eppegem zeker van degradatie naar eerste provinciale na thuisnederlaag tegen Wielsbeke. Doelpuntenmaker Vincent Van Steenwinkel: “Niet vandaag dat we het seizoen verloren”
  PREMIUM
  voetbal derde nationale A

  KFC Eppegem zeker van degradatie naar eerste provincia­le na thuisneder­laag tegen Wielsbeke. Doelpunten­ma­ker Vincent Van Steenwin­kel: “Niet vandaag dat we het seizoen verloren”

  KFC Eppegem verloor in eigen huis met het kleinste verschil van Wielsbeke. Rechtsachter Vincent Van Steenwinkel bracht rood-groen nog wel op voorsprong, zijn eerste van het seizoen, maar zoals zo vaak zag het de tegenstander toch nog zegevieren. Met een achterstand van tien punten op een barrageplaats met nog drie matchen te gaan, is Eppegem sinds dit weekend ook officieel zeker van degradatie naar eerste provinciale.