Steven Schurmann is zeer positief over Lokeren - Temse:  "We zijn beter gewapend om de ambities van de supporters waar te maken."
Volledig scherm
Steven Schurmann is zeer positief over Lokeren - Temse: "We zijn beter gewapend om de ambities van de supporters waar te maken." © Geert De Rycke

Aanvoerder Steven Schurmann op de fandag van Lokeren - Temse: “Ik ben al aan het fitnessen om de beker omhoog te steken”

Voetbal tweede nationale ALokeren - Temse organiseerde zaterdag een eerste fandag als nieuwe fusieclub. Wij gingen een kijkje nemen en sprokkelden reacties bij enkele sportieve zwaargewichten. Aanvoerder Steven Schurmann: “Ik heb nog nooit zo’n hechte groep gezien.”

  1. Slechts 42 procent van Belgen past voorschotfactuur energie aan: dit zijn de risico’s
    Mijnenergie

    Slechts 42 procent van Belgen past voorschot­fac­tuur energie aan: dit zijn de risico’s

    58% van de Belgen heeft zijn voorschot voor energie de voorbije maanden nog niet verhoogd. Dat blijkt uit een enquête in opdracht van Luminus. Toch zorgt uitstel in deze situatie in geen geval voor afstel. Integendeel, wie niet in actie schiet, riskeert onaangename verrassingen bij het ontvangen van de slotfactuur. Zeker nu de energieprijzen recordhoogtes bereiken. Mijnenergie.be zet de feiten op een rij.