Ruben Tilburgs (l.) wou als kapitein een signaal geven door als eerste bij te tekenen.
Volledig scherm
Ruben Tilburgs (l.) wou als kapitein een signaal geven door als eerste bij te tekenen. © Mpics

Aanvoerder Ruben Tilburgs verlengt contract bij leider Hoogstraten: “Ik kan nergens beter zitten”

voetbal tweede nationale BZoals het een goede aanvoerder betaamt, heeft Ruben Tilburgs het voorbeeld gegeven door als eerste zijn contract bij Hoogstraten te verlengen. Voor de 30-jarige middenvelder wordt het volgend seizoen zijn tiende campagne bij de Rooikens.

  1. T4 Benny Liebens (SV Belisia) blikt tevreden terug op het seizoen: “Dit verlies op Aalst verandert niets aan onze prestatie”
    Voetbal eindronde Tweede nationale

    T4 Benny Liebens (SV Belisia) blikt tevreden terug op het seizoen: “Dit verlies op Aalst verandert niets aan onze prestatie”

    Coach Luc Nilis behield het vertrouwen in de elf die tegen Lokeren-Temse voor een overtuigende prestatie zorgden. Een nieuwe krachtexplosie zat er op Aalst evenwel niet in. T4 Benny Liebens blikt na afloop terug op het seizoen en op deze wedstrijd in het bijzonder. “Het isop zich al een heel kunstwerkje dat wij er in deze stijgersronde bij zijn. Het bevestigt dat wij als team een groeiproces hebben doorlopen en daarvoor ook beloond werden. De 2-0-nederlaag op Aalst leverde in de groep geen ontgoocheling op.”