Doelman Jordi Nolle (rechts in het zwart) en Sint-Lenaarts gaan dit weekend tegen Kampenhout op zoek naar een eerste zege in meer dan een maand tijd.
Volledig scherm
Doelman Jordi Nolle (rechts in het zwart) en Sint-Lenaarts gaan dit weekend tegen Kampenhout op zoek naar een eerste zege in meer dan een maand tijd. © RV

Aanvoerder Jordi Nolle panikeert niet na gemiste competitiestart met Sint-Lenaarts: “We kunnen niemand iets verwijten”

voetbal derde nationale BNa een schamele één op vijftien doen aanvoerder Jordi Nolle en het voorlaatst gerangschikte Sint-Lenaarts er morgenavond best aan om de volle buit thuis te houden tegen Kampenhout, dat slecht één punt meer telt dan de Eesterploeg.

 1. Geen ‘match om snel te vergeten’ op Union voor Lennert Hallaert (Zulte Waregem): “Krampen na een uur”
  voetbal jupiler pro league

  Geen ‘match om snel te vergeten’ op Union voor Lennert Hallaert (Zulte Waregem): “Krampen na een uur”

  “Een wedstrijd die we zo snel mogelijk moeten vergeten”: zo werd de verliespartij op Union door Mbaye Leye reeds zondagavond bij het laatste fluitsignaal van Wim Smet netjes neergelegd. Voor één (jonge)man zal het evenwel een wedstrijd om nooit te vergeten zijn. Lennert Hallaert (19) kreeg in het Dudenpark zijn eerste basisplaats en bleef zowaar tot het einde tussen de lijnen. “Wat als ik volgende week weer met Jong Essevee moet aantreden? Dan draai ik de knop om en geef ik daar het beste van mezelf.”
 1. Brem Deman mag deze week proeven van zijn allereerste EK: “Ik heb nog veel te leren, maar dit wordt alleszins een bijzondere ervaring”
  Baanwielrennen beloften

  Brem Deman mag deze week proeven van zijn allereer­ste EK: “Ik heb nog veel te leren, maar dit wordt alleszins een bijzondere ervaring”

  De komende dagen is Brem Deman aan het werk in het Zwitserse Grenchen. De belofte uit Opwijk mag voor het eerst proeven van een Europees kampioenschap, al is het als eerste reserve. Deman maakt deel uit van de nationale achtervolgingsploeg. Zijn selectie is niet echt een grote verrassing, want de voorbije weken manifesteerde hij zich nadrukkelijk op de piste.