Aanvoerder Jochen Sucaet tijdens de vorige thuiswedstrijd tegen KVK Westhoek, een match die verloren ging voor de grensploeg.
Volledig scherm
Aanvoerder Jochen Sucaet tijdens de vorige thuiswedstrijd tegen KVK Westhoek, een match die verloren ging voor de grensploeg. © VDB

Aanvoerder Jochen Sucaet (KSCT Menen) hoopt dat iedereen de knop omdraait: “Ik vind dat het bij bepaalde spelers wat ernstiger mag”

VOETBAL TWEEDE NATIONALE AKSCT Menen staat zondag thuis tegen SK Ronse voor een enorm belangrijke wedstrijd. Het team van trainer Pascal Verriest staat voorlaatste, Ronse is rodelantaarndrager. “Bij elk team dat onderin staat is het een cliché dat de volgende wedstrijd van moeten is”, aldus aanvoerder Jochen Sucaet.

  1. Dylan Mbayo (KV Kortrijk) scoort twee schitterende doelpunten tegen ex-ploeg AA Gent: “Trots op mezelf”
    Voetbal 1A

    Dylan Mbayo (KV Kortrijk) scoort twee schitteren­de doelpunten tegen ex-ploeg AA Gent: “Trots op mezelf”

    Na enkele hectische weken heeft KV Kortrijk vrijdagavond 2-2 gelijkgespeeld tegen AA Gent. De Buffalo’s leken lange tijd de drie punten thuis te houden, maar in extremis maakte Dylan Mbayo nog gelijk. Diezelfde Mbayo had na 8 minuten spelen ook al de score geopend. Hij begon op zijn eigen helft en gaf de volledige defensie van AA Gent het nakijken. Het waren de eerste twee doelpunten dit seizoen voor de jonge flankaanvaller.