Aanvoerder Jochen Sucaet tijdens de vorige thuiswedstrijd tegen KVK Westhoek, een match die verloren ging voor de grensploeg.
Volledig scherm
Aanvoerder Jochen Sucaet tijdens de vorige thuiswedstrijd tegen KVK Westhoek, een match die verloren ging voor de grensploeg. © VDB

Aanvoerder Jochen Sucaet (KSCT Menen) hoopt dat iedereen de knop omdraait: “Ik vind dat het bij bepaalde spelers wat ernstiger mag”

VOETBAL TWEEDE NATIONALE AKSCT Menen staat zondag thuis tegen SK Ronse voor een enorm belangrijke wedstrijd. Het team van trainer Pascal Verriest staat voorlaatste, Ronse is rodelantaarndrager. “Bij elk team dat onderin staat is het een cliché dat de volgende wedstrijd van moeten is”, aldus aanvoerder Jochen Sucaet.

  1. Siebe Van der Heyden en Anthony Moris vieren 100ste wedstrijd bij Union met zege: “Het is toch uitzonderlijk wat we op 2,5 jaar beleefd hebben”
    voetbal jupiler pro league

    Siebe Van der Heyden en Anthony Moris vieren 100ste wedstrijd bij Union met zege: “Het is toch uitzonder­lijk wat we op 2,5 jaar beleefd hebben”

    Union heeft zaterdagavond op bezoek bij Charleroi een vervolg weten te breien aan zijn reeks van ongeslagen wedstrijden. De vicekampioen zit al aan vijftien wedstrijden zonder nederlaag. Voor Siebe Van der Heyden en Anthony Moris was er naast de driepunter nog een reden tot feesten. De verdediger en doelman zitten aan 100 wedstrijden bij Union.