Dimitri De Saedeleer: “Ik denk dat het gelijkspel de juiste uitslag is.”
Volledig scherm
Dimitri De Saedeleer: “Ik denk dat het gelijkspel de juiste uitslag is.” © DBEW

Aanvoerder Dimitri De Saedeleer (BS Geluveld) na gelijkspel tegen titelkandidaat FC Poperinge: “Laat ze maar komen op ons klein terrein”

VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE APromovendus Blue Star Geluveld hield zondag thuis titelkandidaat FC Poperinge in bedwang (1-1). De thuisploeg kwam op voorsprong na een penalty. Op een vrijschop trapte Alistor Bafcop de gelijkmaker binnen. Na de rust zorgden de bezoekers voor druk.

 1. Grégoire Munster eindigt het rallyseizoen op een hoge noot: “We hebben een goede, intelligente wedstrijd gereden”
  autosport

  Grégoire Munster eindigt het rallysei­zoen op een hoge noot: “We hebben een goede, intelligen­te wedstrijd gereden”

  Grégoire Munster en Louis Louka (Hyundai i20 N Rally2) zijn zondag als tweede geëindigd in de Spa Rally, de slotwedstrijd van het Belgian Rally Championship. Munster was de enige rijder die min of meer gelijke tred kon houden met Stéphane Lefebvre, de uiteindelijke winnaar en de Belgische kampioen rally. Na zijn eerste zege in WRC2 van enkele weken geleden in Japan sloot Munster zijn seizoen in stijl af met een podiumplaats in de Spa Rally.
 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. SK Londerzeel geeft voorsprong op drie minuten tijd uit handen en verliest thuis van Lille United. Doelpuntenmaker Mateo Siebens: “Lieten ons meeslepen in hun spel”
  voetbal tweede nationale b

  SK Londerzeel geeft voorsprong op drie minuten tijd uit handen en verliest thuis van Lille United. Doelpunten­ma­ker Mateo Siebens: “Lieten ons meeslepen in hun spel”

  SK Londerzeel is er niet in geslaagd een vierde thuiszege op rij te boeken. Na een moeilijke eerste helft kwam het vlak na de rust op voorsprong, maar op erg korte tijd zette een gretig Lille de match nog helemaal naar hun hand: 1-2. Het Londerzeelse doelpunt van Mateo Siebens werd er zo eentje voor de statistieken.