Helena Gilson: jong, ambitieus en boordevol talent. Zij past perfect in de visie van Asterix Avo.
Volledig scherm
Helena Gilson: jong, ambitieus en boordevol talent. Zij past perfect in de visie van Asterix Avo. © Geert De Rycke

Aanvalster Helena Gilson (As-Tongeren) is de nieuwste aanwinst van Asterix Avo: “Een volgende stap in mijn sportief traject”

Volleybal vrouwen Liga AOp de valreep heeft landskampioen en bekerwinnaar Asterix Avo een overeenkomst bereikt met Helena Gilson. De 21-jarige aanvalster volleybalde bij vicekampioen Jaraco As-Tongeren. “Ze is jong, ambitieus en boordevol talent”, verklaart bestuurslid Katja Batens. “Ze past perfect in de visie van de club. Helena Gilson heeft helemaal het DNA en de kwaliteiten die aansluiten bij het project van Asterix Avo.”

 1. Quinten Hermans trekt met ritambities naar de Giro: “Nog geen rit uitgekozen, maar Strade Bianchi-etappe is heel interessant”
  Wielrennen profs

  Quinten Hermans trekt met ritambi­ties naar de Giro: “Nog geen rit uitgekozen, maar Strade Bianchi-etap­pe is heel interes­sant”

  Quinten Hermans (Intermarché - Wanty - Gobert Matériaux) maakt zich op voor zijn eerste grote ronde. De Looienaar start zaterdag in Turijn aan de Ronde van Italië. Tijdens een online persbabbel vanuit Turijn, gaf Hermans tekst en uitleg bij zijn ambities. Die zijn duidelijk. “Ik ga niet voor een klassement, wel voor een goed resultaat in de ritten. Ritwinst? Waarom niet, maar dan moeten alle puzzelstukken goed komen te liggen”, vertelt Hermans.
 1. Mignolet ‘not amused’ met drie tegengoals, maar “Heeft geen zin om intern te twijfelen”
  Play
  Club Brugge

  Mignolet ‘not amused’ met drie tegengoals, maar “Heeft geen zin om intern te twijfelen”

  0:39
 2. “Keisse is als een soort vaderfiguur voor Remco. Zeker nu zijn ouders gekozen hebben in België te blijven”
  Play
  Giro
  1

  “Keisse is als een soort vaderfi­guur voor Remco. Zeker nu zijn ouders gekozen hebben in België te blijven”

  1:13