Jari De Vriendt kreeg tegen Hoogstraten zijn kans en tackelt hier Nick Kuijlaars.
Volledig scherm
Jari De Vriendt kreeg tegen Hoogstraten zijn kans en tackelt hier Nick Kuijlaars. © Geert De Rycke

Aalsterse defensie rolt rode loper uit
voor Hoogstraten

voetbal tweede nationale BAls Eendracht Aalst de aansluiting met de top van de klassering kan verkrijgen, dan loopt het verkeerd. De Ajuinen waren tegen Hoogstraten niet op de afspraak. De Noord-Antwerpenaars kregen de zege als het ware cadeau. De centrale as van de defensie ging helemaal de mist in en Fall profiteerde tweemaal optimaal.

 1. Op zoek naar een koptelefoon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment
  Hardware Info

  Op zoek naar een koptele­foon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment

  De soldenperiode is volop aan de gang en we bevinden ons in de periode rond Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Hoog tijd dus om jezelf dus even extra te verwennen, met een headset bijvoorbeeld. Techexpert en hoofdredacteur bij Hardware Info Frank Everaardt wijst je de weg naar dé koopjes van het moment, met aandacht voor gamers, sporters, vergadertijgers, bingewatchers en alles daartussen.
 2. FordStore Feyaerts kiest voor Giovanni Van Lil in Ford Fiesta Sprint Cup
  autosport

  FordStore Feyaerts kiest voor Giovanni Van Lil in Ford Fiesta Sprint Cup

  In de Belgische Ford Fiesta Sprint Cup zal het kampioenenteam van FordStore Feyaerts in 2022 met de Antwerpenaar Giovanni Van Lil samenwerken. Dat FordStore Feyaerts voor hun vijfde seizoen kiest voor ex-Junior Giovanni Van Lil als kopman maakt duidelijk dat het team uit Haacht resoluut voor de titel wil gaan, nadat zij eerder al twee keer kampioen werden in het Ford Dealer Team Championship en met Leuvenaar Kenny Herremans in 2020 ook het BK wonnen.