De BMW M2 CS van Ward Sluys in Zolder.
Volledig scherm
De BMW M2 CS van Ward Sluys in Zolder. © Benny Houbrigts

Aalstenaars met ambitie van start in de 43ste editie van de 24 uur van Zolder

AutosportDe 43ste editie van de 24 uur van Zolder start vandaag om 16u00 en ondanks de toch wel forse concurrentie van het WK wielrennen goed 50 kilometer meer naar het westen, lijkt deze eerste post-Covid-editie nu al meer dan geslaagd. Sportief zien we ook een lijst rijders uit de ruime regio van Aalst aan de start met als voornaamste namen Ward Sluys, Jurgen Van Hover en Michael Cool.

  1. Tisselt laat leiding liggen tegen ‘s Gravenwezel-Schilde (0-4), maar kondigt wel nationale licentieaanvraag aan: “We zijn het verplicht aan de provincie”
    voetbal eerste provinciale

    Tisselt laat leiding liggen tegen ‘s Gravenwe­zel-Schil­de (0-4), maar kondigt wel nationale licentie­aan­vraag aan: “We zijn het verplicht aan de provincie”

    Sporting Tisselt leed zondagmiddag een zware 0-4-nederlaag tegen ‘s Gravenwezel-Schilde en liet zo de kans liggen om te profiteren van het ook al verrassende 2-1-verlies van leider Berg en Dal bij Ranst. Weinig reden tot feest dus bij de promovendus, maar na afloop viel er wel goed nieuws te melden. De eerste periodekampioen liet weten nu ook officieel een licentieaanvraag voor het nationale voetbal in te dienen.