Ulrike De Frère (l.) was goed voor een assist en een doelpunt, maar het leverde voor Eendracht Aalst Ladies geen puntenwinst op.
Volledig scherm
Ulrike De Frère (l.) was goed voor een assist en een doelpunt, maar het leverde voor Eendracht Aalst Ladies geen puntenwinst op. © Geert De Rycke

Aalst-coach Gunther Bomon na nederlaag tegen White Star Woluwe: “Eigen schuld want we waren onvoldoende scherp in de eerste helft”

Vrouwenvoetbal super leagueNa een 2-3-nederlaag tegen WS Woluwe geven de Brusselaars de rode lantaarn door aan Eendracht Aalst Ladies. Op basis van de tweede helft hadden de Ajuinen het duel tussen de clubs uit de onderste regionen nooit mogen verliezen, maar een resem kansen, waaronder een strafschop van Pellens, werden gemist.

  1. Tim Cornelis en BO Beerzel degraderen op basis van doelsaldo naar vierde provinciale: “We lieten het te vaak afweten”
    voetbal eindronde

    Tim Cornelis en BO Beerzel degraderen op basis van doelsaldo naar vierde provincia­le: “We lieten het te vaak afweten”

    BO Beerzel won zijn laatste wedstrijd wel van Halle (3-1), maar de zware 6-2-pandoering tegen Gooreind van vorig weekend werd Berg Op uiteindelijk fataal. Hoewel de drie ploegen in hun eindronde tegen de degradatie allemaal afklokken op drie punten brak een negatief doelsaldo Tim Cornelis en zijn ploegmaats zuur op. Na een al minstens even pijnlijke ontknoping in de reguliere competitie zakt Beerzel alsnog naar vierde provinciale.