Benjamin Bundervoet (rechts) eerder dit seizoen.
Volledig scherm
Benjamin Bundervoet (rechts) eerder dit seizoen. © Photo News

AA Gent-mascotte Benjamin Bundervoet: “Heel wat ploegen zijn blij dat wij niet in play-off 1 zitten”

Voetbal 1AVoor AA Gent is het seizoen, na een matige tot slechte start, met de bekerwinst helemaal geslaagd. Ook mascotte Benjamin Bundervoet beleefde het seizoen intens mee. De beker is de kers op de taart, het missen van play-off 1 werd daardoor een voetnoot. “Binnen veertig jaar weten we nog dat we dit jaar de beker pakten. Dat we play-off 1 misten, gaat niemand onthouden.”

0 reacties

 1. Pibo Bilzen wint degradatieduel tegen Moeskroen en blijft in eerste nationale. Sven Sleypen volgt Carmelo Nieddu op als coach: “Dik verdiende zege”
  PREMIUM
  FUTSAL EERSTE NATIONALE

  Pibo Bilzen wint degradatie­du­el tegen Moeskroen en blijft in eerste nationale. Sven Sleypen volgt Carmelo Nieddu op als coach: “Dik verdiende zege”

  PIBO Bilzen blijft in de eerste nationale van het het Futsal. In het rechtstreeks degradatieduel tegen concurrent Moeskroen, won Pibo woensdagavond voor een bomvolle sporthal de Kimpel met overtuigende 8-2 cijfers. In de absolute slotfase werden nog drie Moeskroenspelers uitgesloten en werd het duel enkele seconden voor tijd afgefloten. “Met de hulp van meerdere nieuwkomers en een niet-aflatende inzet hebben we in de terugronde onze tweede adem gevonden en tegen alle concurrenten gewonnen. Het behoud is dan ook dubbel en dik verdiend”, genoot PIBO’s spelverdeler Sven Sleypen na afloop. Volgend seizoen volgt diezelfde Sven Sleypen huidig coach Carmelo Nieddu op als nieuwe T1.
  Bilzen
 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.